ΑΕΛ: Και τώρα ΑΕΚ

Από σήμερα η προσοχή όλων στρέφεται στο ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στην «Αρένα». Είναι πολύ πιθανό ο κ. Χριστοδούλου να επιλέξει την ίδια 11άδα με τον χθεσινό αγώνα.

Ίσως ο Μπουένο να διεκδικήσει τη μια θέση στη μεσαία γραμμή από τον Σαβανέ, που και χθες κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Όλοι στη λεμεσιανή ομάδα ξέρουν ότι ο μεθαυριανός αγώνας δεν θα έχει καμιά σχέση με τον χθεσινό και πως για να μπορέσει η ΑΕΛ να έχει βαθμολογικό κέρδος

θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ πιο καλή σε σχέση με τα τελευταία δύο της παιχνίδια.

Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας ουσιαστικά θα έχει στη διάθεσή του μόνο δύο προπονήσεις για να καταστρώσει τα πλάνα του για το πώς θα αγωνιστεί η ΑΕΛ στην «Αρένα» για να πάρει τη νίκη. Ο κ. Χριστοδούλου περιμένει ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί με το καλό της πρόσωπο, μιας και ο αγώνας το Σάββατο ανοίγει τον κύκλο των ντέρμπι, αφού μετά τη διακοπή θα ακολουθήσουν στο Τσίρειο τα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια.

Μιλά ο κόουτς
Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα παραθέσει δημοσιογραφική διάσκεψη σήμερα το πρωί (10:30) στο βοηθητικό της ομάδας στο Τσίρειο και θα μιλήσει για την αναμέτρηση με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Σε μιαν άλλη εξέλιξη, αρχίζει σήμερα το πρωί (10:00) στο AEL Official Shop η προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι του Σαββάτου. Σήμερα η προπώληση θα είναι αποκλειστικά και μόνο για τους κατόχους εισιτηρίων Διαρκείας LION. Την Παρασκευή η προπώληση θα ισχύει για τους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας κατηγορίας “LION”, “GATE 3” και “GATE 3 ΣΥΦΑΕΛ”. Το Σάββατο εάν και εφόσον απομείνουν εισιτήρια, θα πωλούνται ΜΟΝΟ με την επίδειξη της κάρτας του προγράμματος «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ».

Keywords
Τυχαία Θέματα