ΑΕΛ: Φέρνει λεφτά ο Γκουιντιλεγέ;

Δοκιμαστικές προπονήσεις στη Νανσί ξεκινά από αύριο ο Ντιαλό Γκουιντιλεγέ, όπως ενημέρωσε επίσημα ο γαλλικός σύλλογος.

Με μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter η Νανσί γνωστοποίησε χθες ότι το επόμενο δεκαπενθήμερο θα περάσει από δοκιμαστικά ο 26χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος στο παρελθόν έχει θητεύσει σε Βρέστη και Σατορού.

Ο άσος της ΑΕΛ αναμένεται στη Λορένη σήμερα το απόγευμα και -σύμφωνα με έγκυρα γαλλικά

Μ.Μ.Ε. (Equipe, football365)- η έναρξη της περιόδου δοκιμής του στη Νανσί συμπίπτει με το τέλος του συμβολαίου του με το σύλλογο της Λεμεσού, ο οποίος όμως το περασμένο καλοκαίρι είχε ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον Μαυριτανό διεθνή για 2+1 χρόνια.

Το SigmaLive επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρο Αντωνίου, ο οποίος ήταν σαφής και κατηγορηματικός: «Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο. Δεν υπάρχει συμφωνία μαζί του για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας. Αν η Νανσί ή οποιοσδήποτε άλλος σύλλογος επιθυμεί να τον αποκτήσει, πρέπει να αποζημιώσει την ΑΕΛ για τη λύση του συμβολαίου».

Υπενθυμίζεται ότι στον Γκουιντιλεγέ έχει γίνει πρόταση παραμονής με μειωμένες απολαβές, ωστόσο η απόφασή του να δοκιμαστεί στη Νανσί καταδεικνύει ότι αυτή δεν είναι η πρώτιστη προτεραιότητά του. Συνεπώς, αν καταφέρει να βρει καινούργιο εργοδότη, η ΑΕΛ θα εισπράξει χρήματα για την αποδέσμευσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα