ΑΕΛ: Δουλεύει και τα δυο σχήματα ο Πάμπος

Η ΑΕΛ δίνει σήμερα το δεύτερο φιλικό τεστ επί κυπριακού εδάφους, αντιμετωπίζοντας στις 19:00 στο «Αμμόχωστος» τη Σαλαμίνα.


Ακόμα μια ευκαιρία για τον Πάμπο Χριστοδούλου να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, αφού σιγά - σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος. Πιθανότατα στον σημερινό αγώνα ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας να μη μοιράζει τον χρόνο στους ποδοσφαιριστές του, αλλά κάποιους που θέλει να προετοιμάσει για τη βασική

11άδα να τους αφήσει περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Λογικά οι Μπενγκούι, Σαβανέ, Μπουένο και Παπάνγκο δεν θα πάρουν λεπτά συμμετοχής ούτε σήμερα και, το πιθανότερο, θα αρχίσουν να υπολογίζονται από τον προπονητή τους την ερχόμενη εβδομάδα.

Στον αγώνα με τη Δόξα, ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας χρησιμοποίησε δύο σχήματα, κι όταν έριξε στην επανάληψη την «καλή» του 11άδα επέλεξε σχηματισμό 4-4-2. Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας σκοπεύει να επαναφέρει αυτό το σύστημα στην ΑΕΛ, γιατί και στην πρώτη του θητεία, μέχρι τον Ιανουάριο οι «κίτρινοι» αγωνίζονταν αποκλειστικά με αυτόν τον τρόπο. Φυσικά όταν μετά ήρθε η δεύτερη φάση και τα ντέρμπι το τροποποίησε σε 4-2-3-1. Είναι πιθανόν ο Κύπριος τεχνικός να δουλεύει και στα δύο σχήματα με τους παίκτες του και, ανάλογα με τον αντίπαλο, να χρησιμοποιεί και το ανάλογο σχήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα