ΑΕΛ Futsal: Διπλή ενίσχυση

Στην απόκτηση δύο διεθνών Πορτογάλων φουτσαλιστών προχώρησε η ΑΕΛ, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ της στη μάχη που κάνει για κατάκτηση του τίτλου.

Η ανακοίνωση:

Η Danoi ΑΕΛ Futsal ανακοινώνει την απόκτηση των 2 νέων μεταγραφικών της αποκτημάτων για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 21χρ. διεθνής Πορτογάλος τερματοφύλακας Joel Jose Da Siva και ο 19χρ. διεθνής Πορτογάλος Antonio Ludgero Carvalho Pina Lopes είναι και επίσημα μέλη

της οικογένειας της Danoi AEΛ Futsal. Τα 2 νέα μεταγραφικά μας αποκτήματα είναι βασικά στελέχη με την U20 της Εθνικής Πορτογαλίας και έφθασαν την Τρίτη το βράδυ στην Κύπρο και αναμένεται να είναι έτοιμοι να συμπεριληφθούν στην αποστολή για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο την Ανόρθωση στο Κίτιον.

Το Δ.Σ μαζί με τον οικονομικό συμπαίκτη και Α' Αντιπρόεδρο, κ. Γ. Τσόκκο και τον χορηγό ονόματος Danoi κ. Νίκο Χριστοδουλίδη βλέποντας και τις κινήσεις των αντιπάλων ομάδων δεν ήθελαν να αφήσουν τίποτα στην τύχη την φετινή χρονιά και με τις κινήσεις αυτές θέλουν να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα ότι η AEΛ Futsal θα είναι πιο ενισχυμένη και ακόμη πιο ανταγωνιστική για την μάχη της κατάκτησης της κορυφής του Κυπριακού Futsal για 1η φορά στην Ιστορία της!

Ο τερματοφύλακας Joel και ο αριστεροπόδαρος Ludgero (pivot/winger) θεωρούνται αυτή την στιγμή από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Πορτογαλικού Futsal και ήδη βρίσκονται στον προθάλαμο της Εθνικής Ανδρών.

Στην μάχη για την απόκτηση των 2 φουτσαλιστών και ειδικότερα του Ludgero, μπήκαν και άλλες 2 Κυπριακές ομάδες αλλά με συντονισμένες προσπάθειες του κ. Τσόκκου και της Διοίκησης οι νεαροί φουτσαλιστές είπαν το μεγάλο ΝΑΙ μόνο στην ΑΕΛ.

Τα 2 νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα δικαιούνται να αγωνίζονται κανονικά γιατί την 1η Ιανουαρίου 2016 δεν έκλεισαν το 20ο έτος της ηλικίας τους, χωρίς βέβαια να κατέχουν κάποια από τις 4 θέσεις ξένων (3 θέσεις ξένων δικαιούνται στο φύλλο αγώνος), τις οποίες κατέχουν οι Hugo, Fabio, Roninho και Taoufiq Rifki.

Καλωσορίζουμε τον Joel και Ludgero στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και ευχόμαστε να είναι πάντοτε υγιής με πολλές επιτυχίες και τίτλους την φετινή χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα