ΑΕΚ:Έντονη διαμαρτυρία

Έντονη διαμαρτυρία προς όλα τα αρμόδια όργανα της Κ.Ο.ΠΕ εκφράζει με ανακοίνωση η ΑΕΚ με αφορμή τον αγώνα Γυναικών απέναντι στον Απόλλωνα

Αναλυτικά

Σε ψεσινό αγώνα στη Λεμεσό η Ομάδα μας ηττήθηκε με 3-2 σετ ( 25-15, 24-26, 19-25, 25-21, 15-13) από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ για την 2η αγωνιστική της Β Φάσης του Παγκυπρίου Πετοσφαιρικού Πρωταθλήματος Γυναικών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑΣ ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ θέλει

να εκφράσει την περηφάνεια του για την Προπονήτρια μας και την Προπονητική Ομάδα για το άριστο έργο που επιτελούν και για και τις κοπέλες μας που χθες απέδειξαν οτι όταν θέλουν ΜΠΟΡΟΥΝ. Να νιώθουν ότι ηθικοί νικητές του αγώνα είναι η Ομάδα μας.

Ταυτοχρονα όμως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας θα ήθελε να εκφράσει προς όλα τα αρμόδια όργανα την έντονη διαμαρτυρια του για τα παρακάτω:

1) Για την μη σωστή οργάνωση του παιχνιδιού από την Κ.Ο.ΠΕ. κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την μη διεξαγωγή αστυνομικής σύσκεψης πριν από τον αγώνα Παρόμοια σύσκεψη έγινε στον αγώνα του 1ου Γύρου των 2 ομάδων στη Λάρνακα κάτι που μας παραξένεψε καθότι ουδέποτε οι Οπαδοί της Ομάδας μας δεν δημιούργησαν το όποιοδήποτε πρόβλημα στην Ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και στους Οπαδούς της... Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δούμε σε κάποια σημεία του 4ου σετ ( κι ενώ η Ομάδα μας ήταν μπροστά με 1-2 έχοντας ανατρέψει το εις βάρος της 1-0) οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να προπηλακίζουν το διαιτητή ενώ στο τέλος του αγώνα κάποιοι εξ αυτών έφθασαν σε απόσταση αναπνοής από την αποστολή της Ομάδας μας βρίζοντας με χυδαίες εκφράσεις . Είναι πραγματικά λυπηρό γιατί κανένα άτομο της αποστολής μας δεν προκάλεσε σε κανένα σημείο την αντίπαλη κερκίδα. Οι δε παικτριες μας εκτός σπο το βρισίδι δέχονταν και τα συνεχή φτυσίματα (!) των "φιλάθλων" του Απόλλωνα ( η κερκίδα βρίσκεται ενα μέτρο απο το παρκέ).

2) Είναι πραγματικά άξιο απορίας πως γίνεται στο 1ο σετ η αντίπαλη Ομάδα να πετυχαίνει 24 πόντους και να κερδίζει το σετ.... Άνθρωποι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ απλά ενίσχυσαν την θέση μας ότι λανθασμένα ενώ δόθηκε πόντος υπερ μας τελικώς αυτός μέτρησε για την Ομάδα τους αντί στη ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας.... Να τονίσουμε ότι η Προπονήτρια της Ομάδας μας, ο στατιστικολόγος της Ομάδας και γενικά τα άτομα της Αποστολής διαμαρτυρήθηκαν και στο 2ο διαιτητή και στη Γραμματεία λαμβάνοντας όμως την απάντηση ότι δεν έγινε κανένα λάθος....

3) Είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού πως γίνεται παίκτρια της Ομάδας μας να προσπαθεί να βγάλει άμυνα και ο Προπονητής της αντίπαλης Ομάδας να κινείται προς το μέρος της, να στέκεται πάνω από αυτή και στην ουσία να την προκαλεί....Η φάση έγινε μπροστά στον 2ο διαιτητή.... Κάτι που έρχεται σε συνέχεια με την συμπεριφορά του στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου όπου ο ίδιος προπονητής έβρισε με χυδαία έκφραση τον 2ο διαιτητή χωρίς να δεχθεί ούτε παρατήρηση...

4) Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον 1ο διαιτητή γιατί δεν ανέφερε στο Φύλλο Αγώνος για τις 2 τουλάχιστον περιπτώσεις οπού τα παιδιά που είναι επιφορτισμένα με την επαναφορά της μπάλας έριχναν την μπάλα στο γήπεδο διακόπτοντας την κανονική ροή του αγώνα, κατα τη γνωμη μας υποκεινούμενα απο παραγοντες του Απολλωνα.

5) Θα θέλαμε επίσης να ρωτήσουμε τον 1ο διαιτητή για το ποιος είναι ο Ρόλος του Γυμνασίαρχου σε ένα αγώνα κι αν δικαιούται να συζητεί μαζί του και να δέχεται υποδείξεις από αυτόν για διαιτητικές του αποφάσεις. Ο εν λογω Γυμνασιαρχος μαλιστα κατα τη διαρκεια του αγωνα πανηγυριζε με απρεπεις χειρονομιες τους ποντους του Απολλωνα και μετα το τελος του αγωνα παραδεκτηκε στην παρουσία αξιωματούχου της ΚΟΠΕ οτι ειναι φανατικός οπαδός του Απολλωνα και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί!!!

6) Θα θέλαμε να αναφέρουμε στον Αντιπρόεδρο της Ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ότι καμιά υπόδειξη δεν δεχόμαστε για την συμπεριφορά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομάδας.Έχουμε καταφέρει με την σεμνότητα και την ηρεμία μας να εκπέμπουμε σεβασμό τόσο ατομικά όσο και σαν σύνολο σε όσους ασχολούνται με την Γυναικεία Πετόσφαιρα στην Κύπρο.

7) Τέλος θα θέλαμε να ρωτήσουμε την Κ.Ο.ΠΕ. εαν το γήπεδο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ πληρεί το κριτήριο επαρκούς φωτισμού? Εχουν γινει μετρησεις στην αρχη της περιοδου, ας δημοσιευσουν τα αποτελεσματα....

Ολα τα πιο πανω τεκμηριώνονται από το video του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα