ΑΕΚ: Τα δύο πρόσωπα και η... ουσία

Δύο πρόσωπα, δύο διαφορετικά ημίχρονα είχε σήμερα η ΑΕΚ στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" με αντίπαλο τον Ερμή. Ένα παιχνίδι του χεριού της, το μετέτρεψε σε θρίλερ, με τον Ιδιακέθ και τους συνεργάτες του να παίζουν με τη φωτιά, αν και στην τελική, πήραν το ζητούμενο και το πολυπόθητο τρίποντο.

Ο Βάσκος τεχνικός σίγουρα δεν μένει ικανοποιημένος από τη συνολική εμφάνιση, είναι όμως ικανοποιημένος μέχρι το 0-3 και τον τρόπο που η ομάδα του ξεπέρασε

τη βαριά ήττα από την Ανόρθωση μεσοβδόμαδα στο ματς κυπέλλου. Μετρά η ουσία και οι τρεις βαθμοί, μόνο αυτό έχει σημασία μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας και πριν εισέλθουμε στα πλέι οφ. Τώρα η ΑΕΚ είναι στη δεύτερη θέση με 55 βαθμούς και αναμένει το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα για να δει σε ποια θέση θα βρίσκεται.

Πριν ο Λαμπάν αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες η ΑΕΚ είχε την κατοχή, τον έλεγχο, πίεζε ενώ το 0-3 πολύ δύσκολα έδειχνε ότι θ' άλλαζε. Ο Γάλλος μέσος όμως προέβει σε μία αψυχολόγητη ενέργεια και από έκει άλλαξαν όλα, με την ΑΕΚ να είναι αγνώριστη και τον Ερμή να πιέζει συνεχώς. Το 2-3 είναι γεγονός ότι σκόρπισε πανικό, όμως κατάφεραν μέχρι τέλους να διατηρήσουν το προβάδισμα. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι έφτασε στα 14 γκολ, ενώ από τη σημερινή εμφάνιση κρατάμε την πολύ καλή παρουσία του Χέκτορ Χέφελ, που ήταν σχεδόν αλάνθαστος, δικαιώνοντας τον Ιδιάκεθ που του έδωσε φανέλα βασικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα