Αχώνευτο το 0-6 ακόμη και με την Ρεάλ!

Aν και απέναντι του είχε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ , σίγουρα το 0-6 ήταν πολύ σκληρό για τον ΑΠΟΕΛ.Άλλωστε δεν μας συνήθισε σε τέτοια σκορ στην μακροχρόνια παρουσία του στην ευρώπη.

Αυτή η ήττα καταγράφηκε στα αρνητικά στην ιστορία και σίγουρα θα πρέπει να είναι μάθημα για το άμεσο μέλλον. Ο ΑΠΟΕΛ άλλωστε μας το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο , ότι είχε τα κότσια όχι μόνο να κοιτάζει στα μάτια μεγαθήρια , αλλα να παίρνει και αποτελέσματα.

Είναι γνωστά τα κατορθώματα του ΑΠΟΕΛ , να μην τα επαναλαμβάνουμε. Όμως και στις αποτυχίες , ασχέτως του μέγεθους του αντιπάλου, τέτοια σκορ πρέπει να προβληματίζουν και θα βοηθήσουν στην επόμενη εμπειρία

Ήταν φανερό ότι ο ΑΠΟΕΛ πλήρωσε ακριβά το τίμημα , μετά την χειρότερη εμφάνιση που πραγματοποίησε ποτέ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ και του Γιουρόπα Λίγκ. Έγιναν τόσα πολλά λάθη και η εξέλιξη που ακολούθησε ήταν αναμενόμενη. Σίγουρα θα πρέπει να γίνει ανάλυση για το τι έφταιξε και ήδη ο Γιώργος Δώνης έκανε την αυτοκριτική του , ότι έκανε και αυτός λάθη, για να έρθει αυτό το πολύ ''σκληρό'' αποτέλεσμα.

Πλέον ο ΑΠΟΕΛ θα κυνηγησει το θαύμα στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ. Ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Το έπραξε ο ΑΠΟΕΛ στο Ντόρτμουντ και θα προσπαθήσει να το επαναλάβει και να πάει κόντρα στα προγνωστικά. Φυσικά με την ευχή ότι η Ρεάλ θα είναι το ίδιο αποτελεσματική και με την Ντόρτμουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα