To καθάρισε ο Φερνάντες(VIDEO)

Στο παιγνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, ο στόχος της Δόξας ήταν η νίκη και τίποτα λιγότερο, ανεξάρτητα από την έκβαση των άλλων αγώνων του γκρουπ. Εδώ που βρίσκεται το πρωτάθλημα ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός και η ομάδα του Νίκου Ανδρέου κυρίως μετά την ήττα της προηγούμενης από την Αγία Νάπα έπρεπε αν κερδίσει.

Και ευτύχισε να επανέλθεις τις επιτυχίες, χάρης σε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά και λόγω Φερνάντες που ήταν ο πρωταγωνιστής. Ο Πορτογάλος πέτυχε δύο γκολ

από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Λόμπο κλείδωσε τη νίκη της Δόξας. Η Νέα Σαλαμίνα σε κανένα σημείο του αγώνα δεν προσαρμόστηκε και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το παραμικρό.Στην βαθμολογία η Δόξα έφτασε στους 20 βαθμούς, αλλά δεν διαφοροποιήθηκε κάτι, καθώς τόσο ο ουραγός Οθέλλος κέρδισε, όσο και η Αγία Νάπα που είναι με τέσσερις βαθμούς από πάνω. Επιθετικός μονόλογος για τη Δόξα ήταν το πρώτο ημίχρονο. Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν από το ξεκίνημα του αγώνα και αφού κατάφεραν μόλις στο 4ο λεπτό να ανοίξουν το σκορ, τα υπόλοιπα πήραν το δρόμο τους. Ο Φερνάντες , μετρ των απευθείας εκτελέσεων φάουλ έκανε το 1-0 πολύ νωρίς, και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, από το ίδιο σημείο, στο 10ο λεπτό διπλασίασε τα γκολ του και της ομάδας του. Η Νέα Σαλαμίνα έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει, η Δόξα το εκμεταλλεύτηκε, έκανε σωστή διαχείριση και κατάφερε να δημιουργήσει κι’ άλλες φάσεις. Σε μια από αυτές ο Λόμπο διαμόρφωσε το 3-0 στο 42ο λεπτό με κοντινό σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από κόρνερ του Φερνάντεζ. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.Στο δεύτερο ημίχρονο με σχεδόν όλα κριμένα λόγω του 3-0 από το πρώτο μέρος, η Νέα Σαλαμίνα προσπάθησε να σώσει την παρτίδα, βελτιώθηκε κάπως, αλλά μέχρι εκεί. Φάσεις δεν έβγαλε, το παιγνίδι ήταν πολύ μέτριο και δεν άλλαξε κάτι μέχρι τελευταίο σφύριγμα του Νικολάου, με τη Δόξα να πανηγυρίζει τη νίκη.

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ: Χατζηφραγκίσκου, Λεονάρντο, Χιμένεθ, Καλδερόν, Νίλσον Αντόνιο (52΄ Βασκονσέλος / 79΄ Χριστοδούλου), Ρ. Γκονζάλες, Γκιλ, Λόπες (66΄ Εμάνουελ), Φερνάντες, Ράμος, Λόπο.ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μπρουκς, Γκράιμς (46΄ Κούσουλος), Τσιγκουΐνι, Μοντέιρο, Κυριάκου, Λαμπρόπουλος (65΄ Αουρέλιο), Παπάβα, Λεόν, Πεδρίτο, Βιλέλα, Εζέ (71΄ Λοϊζίδης).Κίτρινες Κάρτες: Εζέ, Κούσουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα