To Entrepreneur Bootcamp πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία

Στις 26&27 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο St. Raphael στη Λεμεσό

To διήμερο σεμινάριο Εntrepreneur Bootcamp, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ξενοδοχείο St. Raphael, στην Λεμεσό, στις 26 &27 Νοεμβρίου 2016 με 300 συμμετέχοντες. Σκοπός του διήμερου ήταν να φέρει κοντά Επιχειρηματίες και να εισάγει νέες στρατηγικές που να είναι εφαρμόσιμες στη σημερινή οικονομία για την επέκταση των επιχειρήσεων τους, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο διεθνούς φήμης ομιλητής John Lee,

διευθύνων σύμβουλος των «Wealth Dragons» και ένας από τους τους πιο δυναμικούς νέους επιχειρηματίες και επενδυτές του Ηνωμένου Βασιλείου, συγγραφέας του best seller «The Wealth Dragon Way» και εξειδικευμένος σύμβουλος επιχειρήσεων, ήταν ο κύριος ομιλητής, ο οποίος παρουσίασε πολλές ενότητες γύρω από την δημιουργία επιχειρηματικών μοντέλων που είναι επικερδή στην σημερινή παγκόσμια οικονομία, τους ποιο αποτελεσματικούς τρόπους χρήσης των κοινωνικών δικτύων για αύξηση πωλήσεων και κερδών, πως να δημιουργήσεις ένα δυνατό παγκόσμιο brand και την νοοτροπία της επιτυχίας στις επιχειρήσεις.

Η Παυλίνα Παπαλουκά, ομιλήτρια και σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, επιχειρηματικότητας και προσωπικού branding παρουσίασε τρόπους για να κτήσεις ένα δυνατό προσωπικό brand.

Η εκδήλωση πρόσφερε επίσης στους συμμετέχοντες μια εξαιρετική ευκαιρία δικτύωσης με άλλους επιχειρηματίες από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Στρατηγικός Συνεργάτης της εκδήλωσης ήταν η CYTA , Χορηγός Επικοινωνίας το Sigmalive.com και Χορηγός Φιλοξενίας το St. Raphael Resort.

Keywords
Τυχαία Θέματα