Telethon 2017: Στις 9 Ιουνίου ο μεγάλος Τηλεμαραθώνιος

Για ακόμη μια χρονιά θα μιλήσει η καρδιά μας! Πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά το Telethon, η γιορτή της χαράς, της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Σε διάσκεψη Τύπου δόθηκε και επίσημα το έναυσμα των εργασιών. "Με το σύνθημα «Ας μιλήσει η καρδιά μας» ας σταθούμε λοιπόν στους ασθενείς μας, όχι μόνο τώρα, αλλά ολόχρονα, γιατί ολόχρονα μας χρειάζονται. Όλοι έχουν δικαίωμα στην ελπίδα, για μια καλύτερη ζωή", δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΙοικητικού Συμβουλίου και Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου,

Παύλος Φωτιάδης.

"Κι όταν μιλά η καρδιά των ανθρώπων τότε δικαιούμαστε να ελπίζουμε σ’ένα καλύτερο κόσμο, σε μια ποιοτικότερη κοινωνία όπου τα αγαθά της ζωής όπως η υγεία πρέπει και μπορούν να είναι αγαθά για όλους" σημείωσε ο Χαράλαμπος Χρίστου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΠΑΠ Κύπρου.

"Με τον νου και την καρδιά λοιπόν στον φετινό Telethon εσείς, εμείς, όλοι μαζί, γιατί ουσιαστικά κάθε πρόβλημα των ανθρώπων είναι πρόκληση για την ανθρωπιά μας", επεσήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Χρύσανθος Τσουρούλλης.

Στα πλαίσια του Telethon θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου Μυοπαθών, των ερευνητικών προγραμμάτων του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και αναβάθμιση του παραϊατρικού και τεχνικού εξοπλισμού.

Ο Παγκύπριος Έρανος του TELETHON θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιουνίου. Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων ο τηλεμαραθώνιος, που θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του «Σίγμα» 9 Ιουνίου, στις 21:00 το βράδυ.

Παρουσιαστές της βραδιάς ο Σταύρος Κυπριανού και η Βασιλική Χατζηαδάμου. Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης η ΟΠΑΠ Κύπρου. «Ας μιλήσει η καρδιά μας!» λοιπόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα