Survivor: Στα ύψη η τηλεθέαση την Κυριακή!Τι θα δούμε απόψε;

Εντάσεις κυριάρχησαν στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor”, αφού ένας τραυματισμός του Γιάννη Σπαλιάρα και μια κουβέντα του Μάριου Ιωαννίδη στάθηκαν η αιτία για να… ανάψουν τα αίματα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, με τους «Διάσημους» και τους «Μαχητές» να λογομαχούν για αρκετή ώρα μετά τη λήξη του αγωνίσματος, ενώ αργότερα, στην παραλία, οι δυο ομάδες δεν αντάλλαξαν ούτε… ματιά.

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor”, με το ποσοστό τηλεθέασης να φτάνει το 57,1%. Στα νεανικά κοινά 18-24, το ποσοστό έφτασε

το 83,5% στα ανά τέταρτο στοιχεία.

Τραυματίστηκε ή όχι ο Σπαλιάρας; - Ιδού το βίντεο

Το χθεσινό αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία και ευστοχία. Από την αρχή του παιχνιδιού οι «Μαχητές» έδειξαν πως ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους κι έτσι το σκορ έληξε με 10-7 υπέρ τους.

Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor”, οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της ασυλίας. Ένας αγώνας που αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ποια ομάδα θα κληθεί να ψηφίσει συμπαίκτη της προς αποχώρηση. Οι «Διάσημοι» δεν έχουν περιθώρια ήττας, αφού αν χάσουν, θα μείνουν με τέσσερις παίκτες έναντι έξι των «Μαχητών». Με έντονο πείσμα οι δυο ομάδες θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο και θα κονταροχτυπηθούν μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα προκειμένου να κερδίσουν.

Οι εντάσεις όμως φαίνεται πως θα συνεχιστούν και στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” και συγκεκριμένα στο «Συμβούλιο του Νησιού», στο οποίο θα κληθούν οι παίκτες για την ψηφοφορία.

Πώς θα καταφέρουν οι δυο ομάδες να συμβιώσουν στην κοινή παραλία, όταν η απόσταση που χωρίζει τις καλύβες τους είναι μόλις λίγα μέτρα; Θα μπορέσουν να φέρουν και πάλι το αρμονικό κλίμα ανάμεσά τους;

Ένα εκρηκτικό επεισόδιο του “Survivor” προβάλλεται απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ, με ένα δυνατό αγώνισμα για το έπαθλο της ασυλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα