Survivor 2: Άρχισαν τα όργανα - "Σήκω απ’ την καλύβα σου"

Επιτέλους τα σύννεφα αγάπης στη Δομινικανή Δημοκρατία άρχισαν να εξατμίζονται και τα πρώτα δείγματα ότι το ριάλιτι μπαίνει στις ράγες της σωστής τηλεοπτικής τροχιάς είναι γεγονός.

Η Μαχήτρια Αγγελική από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα «Ειρήνης Παπαδοπούλου» και τα πλάνα που την έδειχναν να περπατά μόνη στην ακροθαλασσιά και να κάθεται στην καλύβα σαν τιμωρημένη κορασίδα, έδωσαν επιτέλους μια ανάσα στο τηλεοπτικό μάτι που ήδη κουράστηκε να μετράει δικέφαλους, τρικέφαλους και γραμμωμένους κοιλιακούς και διψά για λίγη ίντριγκα που θα ανάψει τα

πνεύματα και τα αίματα.

Μάταια η ομάδα της προσπάθησε να καταλάβει τι απασχολεί το ξανθό κορίτσι, το οποίο εμφανίζει τάσεις απομόνωσης. Η συμπαίκτριά τους προτίμησε τη μοναξιά της. Όταν ρωτήθηκε τι συμβαίνει, άρχισε να ψελλίζει κάτι για το 100% των δυνάμεων που δεν έδωσε στο αγώνισμα, για την ψυχολογία της, για το ομαδικό πνεύμα και άλλα παρόμοια ανησυχητικά, αλλά ταυτόχρονα ισχυρά κίνητρα για να τη δούμε στο επόμενο Συμβούλιο να βγαίνει στον τάκο.

Από κοντά, το μοντέλο Θοδωρής, ο οποίος με τα στιβαρά μπράτσα του προσπάθησε να παρηγορήσει την κλαίουσα συμπαίκτρια αλλά φευ:

Η Αγγελική δεν αντέχει την αδικία, τη διπροσωπία και άλλα παρόμοια που καταδικάζει κάθε σωστός παίκτης ριάλιτι όταν τα υφίσταται αλλά όχι όταν τα εφαρμόζει. Η αγκαλιά του μοντέλου Θοδωρή μάλλον λειτούργησε καθησυχαστικά και η Αγγελική άρχισε σιγά σιγά να προσπαθεί να γίνει κι αυτή κομμάτι της παρέας, αφού πρώτα φρόντισε να «δώσει» στεγνά τους συμπαίκτες της με ατάκες που έχουμε ξανακούσει «πρώτα κρίνουν την εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα του άλλου», «πήρα την ήττα μου προσωπικά», «έχω ακούσει τόσα πίσω από την πλάτη μου».

Πηγή: protothema

Keywords
Τυχαία Θέματα