Stoiximan: ΜΑΤΣΑΡΑ με ειδικά στοιχήματα για τον Μερκή!

Η ώρα του ντέρμπι κορυφής έφτασε! ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνας στο ΓΣΠ και η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχήματος, σας προσφέρει ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις, 0% γκανιότα, 200+ αγορές, ακόμη και ειδικά στοιχήματα για τον Μερκή Μερκή!

*0% Γκανιότα* σημαίνει

καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει 1.95, η ισοπαλία δίνει 3.9 και η νίκη του Απόλλωνα δίνει 4.25.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα στα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος!

Και ειδικά στοιχήματα για τον Γιώργο Μερκή, άσο του ΑΠΟΕΛ και άλλοτε αρχηγό του Απόλλωνα! Πιστεύετε ότι θα δεχτεί κίτρινη κάρτα; Απόδοση 2.00. Βλέπετε αποβολή του; Απόδοση 10.00! Βλέπετε νίκη του ΑΠΟΕΛ και κίτρινη του Μερκή; Ποντάρετε στο 3.50. Βλέπετε γκολ του Μερκή με κεφαλιά; Απόδοση 16.00! Αν προβλέπετε νίκη του ΑΠΟΕΛ και να σκοράρει με κεφαλιά ο Μερκής, η απόδοση ανεβαίνει στο 22.00.

Σ’ αυτό εδώ το λινκ μπορείτε να βρείτε όλα τα ειδικά στοιχήματα για τον Γιώργο Μερκή.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Και το καλύτερο; Μπορείτε ΗΔΗ να ποντάρετε από τώρα και για το ντέρμπι της επόμενης Τετάρτης στο Τσίρειο, ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα