Stella Artois: ‘Host One to Remember’

H νούμερο ένα βελγική μπύρα ανά το παγκόσμιο Stella Artois, έχει καθιερωθεί ψηλά στις προτιμήσεις εκατομμυρίων καταναλωτών, όχι μόνο για την εκλεπτυσμένη γεύση της, αλλά και για τη φιλοσοφία της.

Με το ‘πάθος για τελειότητα’ που τη χαρακτηρίζει, φέτος έχει ξεκινήσει μια πρωτοβουλία με τίτλο ‘Host One to Remember’, με σκοπό να εμπνεύσει τους καταναλωτές παγκοσμίως να ανυψώσουν το επίπεδο φιλοξενίας τους, προσφέροντας στους καλεσμένους τους μια πολυαισθητηριακή γαστρονομική εμπειρία.

Το ‘Host One to Remember’ έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε διάφορες χώρες,

σε

συνεργασία με διεθνούς φήμης Σεφ και γνώρισε τεράστια επιτυχία, όπου προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα δείπνο εμπνευσμένο από μια ιδιαίτερη παλέτα συστατικών και μυρωδιών, σε συνδυασμό με την εκλεκτή γεύση της Stella Artois.

Το ‘Host One to Remember’ θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, στις 19 Ιουλίου, στο εστιατόριο Bastione, σε συνεργασία με τον Κύπριο Σεφ Χαράλαμπο Κωνσταντίνου, όπου 50 εκλεκτοί καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν ένα πρωτότυπο μενού. Ανάμεσα τους και δύο τυχεροί που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση μέσω online διαγωνισμού στη σελίδα της Stella Artois στο Facebook http://bit.ly/2uPIbYY .

Σε αυτή την εντυπωσιακή πρόκληση θα συμμετέχουν και ο ηθοποιός Αντρέας Φυλακτού, η Άντρια Αλετράρη, Blogger/ Fashion Consultant, ο Νιck Christopher, Digital Influencer/ Fashion Consultant και η Βάσω Πέτρου, Personal Trainer/ Fitness Instructor, οι οποίοι συνδυάζοντας τη Stella Artois με νέες γευστικές τάσεις, προτιμήσεις και γευστικές προοπτικές, έχουν συνθέσει το ξεχωριστό αυτό μενού με σκοπό να χαρίσουν στους καλεσμένους τους τη μία και μοναδική εμπειρία.

Ο Harry Lewis, Vice President, Stella Artois, σε πρόσφατη συνέντευξή του για την πρωτοβουλία του ‘Host One to Remember’, δήλωσε: “Η Belgian Lager δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση στην κάθε περίσταση και αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, ακολουθώντας το παράδειγμα της Shay Mitchell, η Stella Artois θα επιδιώξει να ξεκλειδώσει τις αισθήσεις του καθενός μας, δείχνοντας μας πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές για τους καλεσμένους μας, μέσα από νέες γαστρονομικές αναζητήσεις. “

Keywords
Τυχαία Θέματα