Securiton: Πραγματοποίηση Ημερίδας για την Πυρασφάλεια

Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η ημερίδα της εταιρείας Securiton, με θέμα την Πυρασφάλεια στα ψηλά κτίρια, στην πόλη της Λεμεσού!

Η εταιρία S.P. Securiton Alarm Systems Ltd, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των Συστημάτων Ασφαλείας και Πυρασφάλειας, σε συνεργασία με τις διεθνούς φήμης κατασκευάστριες εταιρίες Hochiki Europe και Advance Electronics UK διοργάνωσαν στη Λεμεσό, ημερίδα με θέμα την Πυρασφάλεια

στα Ψηλά Κτίρια.

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου, όπου την παρακολούθησαν παράγοντες του κατασκευαστικού τομέα του τόπου μας καθώς επίσης και πλήθος επενδυτών.

Η Εταιρία, λόγω της ταχείας ανέγερσης ψηλών κτιρίων στο νησί μας, τα τελευταία χρόνια, πραγματοποίησε την ημερίδα «Fire Detection & Prevention», με στόχο την ενημέρωση του κατασκευαστικού τομέα για τις νέες τεχνολογίες συστημάτων, οι οποίες βοηθούν στην πρόληψη, τη μείωση, καθώς και την εξάλειψη των κινδύνων πυρκαγιάς σε πολυσύνθετα κτίρια με ειδικά αρχιτεκτονικά σχέδια.

Η S.P. Securiton Alarm Systems Ltd, η πρώτη εταιρία στην Κύπρο που έχει πιστοποιηθεί ως μέλος του οργανισμού Fire Industry Association (FIA), κατάφερε, μέσω της ημερίδας αυτής, να θέσει τις σωστές βάσεις για τον προβληματισμό γύρω από το συγκεκριμένο θέμα αλλά και το σωστό σχεδιασμό κτιρίων τα οποία θα υπόσχονται, τόσο στους επενδυτές όσο και στα άτομα που θα κινούνται και θα διαμένουν σε αυτά, μέγιστη ασφάλεια όσον αφορά τους κίνδυνους πυρκαγιάς και όχι μόνο.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, Μάρκος Τράνκολας, αλλά και ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού, Κώστας Γαλαταριώτης, οι οποίοι χαιρέτησαν την Ημερίδα.

Στην ημερίδα έχει παρευρεθεί επίσης, ως επίτιμος προσκεκλημένος, ο Russ Timpson μέλος του Tall Building Association του Λονδίνου, ο οποίος παρουσίασε και μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους του επενδυτικού και του κατασκευαστικού τομέα τις γνώσεις, την εμπειρία και την εξειδίκευσή του, αναφορικά με την πυρασφάλεια στα ψηλά κτίρια.

Τέλος, ο Γενικός Διευθυντής της Securiton, Πανίκος Στατιώτης, μετέφερε το μήνυμα ότι ο κατασκευαστικός κλάδος μέσα από τη δυναμική του συμμετοχή στην ημερίδα, εκλαμβάνει την Πυρασφάλεια και την Πυρανίχνευση ως ένα καίριο ζήτημα και με την κατάλληλη βοήθεια των ειδικών στα θέματα πυρασφάλειας μπορούν να κατασκευαστούν οικοδομήματα με όλα τα απαιτούμενα και ενδεικνυόμενα μέτρα ασφαλείας, τα οποία θα συνάδουν παράλληλα με τα αυστηρά διεθνή πρότυπα του τομέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα