ProedrikesLive.com: Ότι ψάχνεις για τις Προεδρικές Εκλογές!

Το Sigmalive ανταποκρίνεται ξανά στις απαιτήσεις των αναγνωστών του. Πιστό στο καθήκον της ενημέρωσης, μ’ ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό site, παρέχει απλόχερα στους Κύπριους χρήστες του διαδικτύου όλα όσα ψάχνουν για τις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές!

Καθημερινά με εκτενή ρεπορτάζ η συντακτική ομάδα του Sigmalive φροντίζει για την πλήρη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, για όλα όσα αφορούν τις Προεδρικές Εκλογές,

μέσω του micro – site ProedrikesLIve.

Οι «μάχες» μεταξύ επιτελείων και υποψηφίων, θέσεις και αντιθέσεις, έρευνες και αναλύσεις, δημοσκοπήσεις τηλεοπτικών καναλιών καθώς του έντυπου Τύπου, αποτελούν μόνο μερικά από μία πληθώρα χρήσιμων εργαλείων που παρέχουμε στους Κύπριους χρήστες, ούτως ώστε να έχουν πλήρη εικόνα γύρω από τις εκλογές της 28ης Ιανουαρίου 2018.

Στην ιστοσελίδα ProedrikesLive παρέχονται επίσης χρήσιμες πληροφορίες για τους ψηφοφόρους. Οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν πολύ εύκολα και απλά να εντοπίσουν άμεσα το εκλογικό κέντρο που ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα καθώς και πολλές άλλες χρήσιμες οδηγίες για τη διαδικασία ψηφοφορίας.

Μπορείτε επίσης να εντοπίσετε, μεταξύ άλλων:

Την πρόθεση ψήφου όπως καταγράφεται ανά μήνα, μέσα απ’ όλες τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Το διαδραστικό χάρτη, στον οποίο θ’ αποτυπώνεται η ροή αποτελεσμάτων το βράδυ των εκλογών.

Οπτικοακουστικό υλικό από την προεκλογική εκστρατεία

Για την ιστοσελίδα ProedrikesLive μίλησαν εκτενώς ο Διευθυντής Ειδήσεων του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Γιαννης Καρεκλάς, ο Διευθυντής του Sigmalive, Χρήστος Δανέζης και ο αρχισυντάκτης του Sigmalive, Αντώνης Αντωνίου. Δείτε σχετικά βίντεο στο πάνω μέρος της είδησης καθώς και στο ακόλουθο.

Κάντε λοιπόν ΚΛΙΚ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.proedrikeslive.com για να γνωρίζετε όλες τις εξελίξεις που αφορούν τις Προεδρικές Εκλογές 2018!

Keywords
Τυχαία Θέματα