Prime: Απάντηση τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων διαχρονικά

"Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων διαχρονικά, αποτελούν την καλύτερη απάντηση προς τη Συμμαχία Πολιτών", αναφέρει ο Νάσιος Ορεινός αναφερόμενος στις επικρίσεις σχετικά με τη δημοσκόπηση που παρουσίασε η Κυριακάτικη Σημερινή.

"Ο Γιώργος Σολωμού έχει αποχωρήσει από την Prime και δεν είναι διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και αυτό όφειλε να το γνωρίζει η Συμμαχία Πολιτών", επεσήμανε ο κ. Ορεινός.

"Δεν αποδέχομαι αμφισβήτηση της δικής μου επιστημοσύνης", αναφέρει

ο εκλογολόγος, ο οποίος τόνισε ότι "δεν είναι ορθό να ασκούν κάποιοι πίεση εν όψει εκλογών σε ανθρώπους που τεκμηριωμένα κάνουν τη δουλειά τους με στόχο να παράξουν αντικειμενικά αποτελέσματα".

Νωρίτερα, η Συμμαχία Πολιτών, με ανακοίνωσή της, κατηγόρησε την εταιρεία Prime ότι εξακολουθεί να αποφεύγει να απαντήσει στο ερώτημα ποια είναι η σχέση που έχει -αν έχει- με υποψήφιο και γιατί δεν δημοσιοποιεί αυτή τη σχέση για να γνωρίζουν οι πολίτες ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι διευθυντής του γραφείου συγκεκριμένου υποψηφίου, τον οποίο εξυπηρετεί. Η κατηγορία αυτή παραπέμπει στον Γιώργο Σολωμού, του οποίου τη σχέση με την εταιρεία ξεκαθάρισε ο Νάσιος Ορεινός.

Η εταιρεία, πάντως, αφού ξεκαθάρισε το ζήτημα για το οποίο δέχθηκε επίθεση από τη Συμμαχία, αναφέρει ότι η ακρίβεια των δημοσκοπήσεων της Prime έχει αποδειχτεί σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, με πιο πρόσφατα παραδείγματα τις δημοτικές και τις βουλευτικές εκλογές 2016.

"Η Συμμαχία Πολιτών αμφισβητούσε τις δημοσκοπήσεις της Prime και στις βουλευτικές εκλογές του 2016. Τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών δικαίωσαν την Prime και όχι τον κ. Λιλλήκα που ισχυριζόταν ότι η Συμμαχία Πολιτών θα έρθει τρίτο κόμμα και θα επιτύχει είσοδο στην Βουλή με διψήφιο ποσοστό".

Τονίζουν ότι θα συνεχίσουν να διεξάγουν ακριβείς και αξιόπιστες δημοσκοπήσεις και όπως πάντα θα συνεχίσουν να λειτουργούν με απολύτως επιστημονικό τρόπο, τηρώντας στο ακέραιο κανόνες και κώδικες δεοντολογίας και όπως πάντα όλοι πάλι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος".

Keywords
Τυχαία Θέματα