O Khal Dogo θα "αναστηθεί" στο Game Of Thrones;

Μία φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός Jason Momoa στο Instagram έχει αναστατώσει τους φαν του GoT.

O Jason είναι ο άνθρωπος που ενσάρκωσε τον πολέμαρχο των Dothraki, τον γιγαντόσωμο Khal Drogo, που όμως πέθανε νωρίς (αφήνοντας χήρα την ξανθιά... δρακομάνα) στον πρώτο κιόλας κύκλο της σειράς Game Of Thrones. Ωστόσο

ο Khal Drogo παραμένει ακόμη και σήμερα ένας από τους πιο δημοφιλείς ήρωες του GoT και τώρα κάποιοι πιστεύουν πως με κάποιο τρόπο ο αγαπημένος τους πολεμιστής θα επιστρέψει στη σειρά. Αφορμή στάθηκε μία φωτογραφία στο Instagram. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι μία από τις δεκάδες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες ο Jason στον λογαριασμό του στο Instagram και τον δείχνουν να απολαμβάνει μπύρες Guinness στο ομώνυμο φεστιβάλ στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας.

Όμως κάποιοι παρατηρητικοί είδαν πως σε αυτή τη φωτογραφία, δίπλα του στέκονται δύο από τους συντελεστές του GoT που έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας σεζόν στην Ιρλανδία (δίπλα στο Jason στέκονται οι David Benioff και D.B Weiss) και κάπως έτσι φούντωσαν οι φήμες για την επιστροφή του. Βέβαια έβαλε και ο ίδιος το χεράκι του, αφού τη φωτογραφία την συνόδεψε με την φράση "Aloha Drogo". Τώρα δεν ξέρουμε αν θα τον δούμε σε κάποιο φλασμπάκ ή θα τον νεκραναστήσουν (όλα τα περιμένουμε πλέον από το GoT) αλλά και εμείς πιστεύουμε πως κάπου θα τον πάρει το μάτι μας τον Drogo στη νέα σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα