Nearchi Investments PLC εισαγωγή στο Χρηματιστήριο Κύπρου

Η εταιρεια Nearchi Investments PLC ("Nearchi") είναι περήφανη που ανακοινώνει την πρόσφατη εισαγωγή της στη νεοαναπτυσσόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου.

Η Nearchi είναι εγγεγραμμένο μέλος του ΕΒΕ Λευκωσίας και Λεμεσού, είναι μια εταιρεία ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου, με έμφαση στις επενδύσεις σε όλους τους τομείς της συνεχώς αναπτυσσόμενης

κυπριακής οικονομίας.

Χρηματοδοτείται από επενδύσεις σε κεφαλαιαγορές σε αναπτυσσόμενες χώρες και επιθυμεί να επενδύσει σε ποιοτικές, ασφαλείς και εγγυημένες επενδύσεις. Η Nearchi είναι ενεργή και αναζητεί επενδυτικές ευκαιρίες αυτού του είδους στην κυπριακή αγορά.

Ωστόσο, η Nearchi δεν επικεντρώνεται μόνο στην προσθήκη κεφαλαίων για τις επενδύσεις της, προσφέρει, επίσης, άξια μέσω των γνώσεων και της εμπειρία της στη χρηματοδότηση, όλα φυσικά με απώτερο στόχο την επιτυχία και τη δυνατότητα να εκπληρώνει τους επενδυτικούς της στόχους.

Φέρνοντας τις διεθνείς δεξιότητες και την εμπειρία της, η Nearchi είναι σε θέση να προσθέσει αξία και εμπειρογνωμοσύνη για κυπριακές επιχειρήσεις και οργανισμούς που βρίσκονται αντιμέτωποι με τις προκλήσεις της, όχι μόνο της ρευστότητας, αλλά της γνώσης και των διαδρομών στην αγορά.

Η Nearchi έχει μια γνήσια επιθυμία να βοηθήσει τις κυπριακές εταιρίες να έχουν επιτυχία, και για τη δική μας καλή πορεία, αλλά και σε μια πιο αλτρουιστική έννοια.

Κάθε έργο θα αξιολογείται βάσει της δικής του αξίας και σε πολλές περιπτώσεις η Nearchi θα συνιστά να διορίσει διοικητικό συμβούλιο και επιχειρησιακό προσωπικό για να βοηθήσει στη λήψη αποφάσεων της εταιρείας και το σημείο εξόδου να καθορίζεται από την ποιότητα.

Αυτή η στρατηγική, που χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία αλλού από μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Nearchi, είναι νέο προϊόν για την Κύπρο και ελπίζουμε να γίνει ένα γνωστό όνομα και φίλος με την επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα