MTN Stores: νέο πρωτοποριακό κατάστημα στη Λεωφόρο Σταυρού

Η παρουσία της ΜΤΝ στη Λευκωσία ενισχύεται με ένα ακόμα ΜΤΝ Store, στη Λεωφόρο Σταυρού. Το νέο κατάστημα της ΜΤΝ είναι πολύ διαφορετικό από τα υπόλοιπα, καθώς διαθέτει ένα εντελώς ψηφιακό τρόπο παρουσίασης, σε ένα άκρως μοντέρνο περιβάλλον, χαρακτηριστικά που το καθιστούν ως τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις της τεχνολογίας.

Το κατάστημα

της ΜΤΝ στη Λεωφόρο Σταυρού, βασίζεται σε ένα εντελώς νέο μοντέλο όπου ο καταναλωτής μπορεί, μέσα σε ένα άνετο, μοντέρνο και τεχνολογικά προηγμένο περιβάλλον, να δοκιμάσει live τις συσκευές, να δει ψηφιακά όλες τις πληροφορίες που αφορούν την κάθε συσκευή και να επιλέξει μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, καλύπτοντας έτσι κάθε τεχνολογική ή τηλεπικοινωνιακή του ανάγκη.

Οι επισκέπτες του νέου καταστήματος της ΜΤΝ στη Λεωφόρο Σταυρού, μπορούν να απολαύσουν υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και ουσιαστική καθοδήγηση από το εξειδικευμένο προσωπικό της ΜΤΝ και να επωφεληθούν από τις πάντοτε δελεαστικές προσφορές της εταιρείας.

Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα! Το νέο κατάστημα της ΜΤΝ θα αποτελέσει την αρχή για την ψηφιακή αναβάθμιση όλων των καταστημάτων, δίνοντας στον καταναλωτή μια πραγματικά τεχνολογική καταναλωτική εμπειρία. Η MTN διαθέτει σήμερα 17 MTN Stores σε όλη την Κύπρο, που είναι σε θέση να καλύψουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες τους του σύγχρονου καταναλωτή.

Το νέο ΜΤΝ Store βρίσκεται στη Λεωφόρο Σταυρού &Χατζηιωσήφ 79 στη Λευκωσία, δίπλα στον δημοτικό χώρο στάθμευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα