Νίκες χρυσάφι για Πάφο και Δόξα

Πέτυχαν νίκες χρυσάφι. Η Πάφος επικράτησε με 1-0 του Άρη στο Παφιακό , με σκόρερ τον Οκόγιε με σουτ στο 61. Η Δόξα πέτυχε σπουδαίο διπλό στο Τσίρειο με γκολ του Αγκουϊνάλτο με κεφαλιά στο 77.

Η Δόξα έφτασε στους 40 βαθμούς και ανέβηκε στην 2η θέση του ομίλου με 40 βαθμούς, όσους έχει η ΑΕΛ όμως η Λεμεσιανή ομάδα υπερτερεί στην αναλογία των τερμάτων. Παράλληλα ξέφυγε οκτώ βαθμούς από τον Ουραγό Εθνικό , τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος. Από την άλλη η Πάφος

πέτυχε την πιο σημαντική νίκη του β ομίλου αφού αύξησε τη διαφορά τους τρεις βαθμούς , από τον Εθνικό και έκανε βήμα για την παραμονή. Από την άλλη ο Άρης έπεσε στην τρίτη θέση και παρέμεινε στους 38 βαθμούς. Ήταν δυο παιχνίδια με αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Συμπέρασμα είναι ότι πήραν τις νίκες οι ομάδες που ήθελαν τη νίκη περισσότερο.

ΠΑΦΟΣ: Κοδίνα, Αλαμπί, Γκρίγκετς, Γκόμες, Ιωάννου, Νταμάχου, Χμαλάτζε, Μουτίνιο (46΄ Οκόγιε), Άλμπα (70΄ Ζαχαρίου), Ίμπσον, Αγιβί (52΄ Δημοσθένους).

ΑΡΗΣ: Λοΐζου, Μποργκ, Θεοφίλου, Χριστοφόρου, Ευσταθίου (69΄ Γκονζάλες), Πρεντέσκου, Αουρέλιο, Παχίπης (73΄ Γκρούμπερατς), Μαραγκουδάκης (56΄ Ράντι), Κύπρου, Ράνος.

Κίτρινες Κάρτες: Γκόμες, Χμαλάτζε.

ΑΕΛ: Γεωργίου, Ρομπέρ, Σιέλης, Σταύρου, Μέσκα (58' Παντελή), Μαύρου, Κυριάκου, Σοάρες, Αγκάνοβιτς (46' Νεοφύτου), Φράγκος, Οχένε (69' Γερολέμου)

ΔΟΞΑ: Νέγκρι, Δημητρίου, Ρεδόνδο, Λόπες (75' Παουλίνιο), Καρλίτος, Κένιντι (56' Αγκουινάλντο), Εντμάρ, Φοφανά, Ενιφούλ, Λεάντρο, Αρέστη (56' Λεόν)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φράγκος / Λεάντρο (2η)

Δείτε την εξέλιξη των αναμετρήσεων σε Παφιακό και Τσίρειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα