Κρίστιανσεν: "Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί"

Ήρθαμε για να παλέψουμε και να δείξουμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα, δήλωσε μεταξύ άλλων στη διάσκεψη Τύπου ο Τόμας Κρίστιανσεν για τον αυριανό επαναληπτικό με την Άντερλεχτ. Στο πάνελ δίπλα στον Δανό τεχνικό καθόταν ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος επισήμανε ότι "το υλικό και τα προσόντα υπάρχουν και μπορούμε να κάνουμε κάτι μεγάλο".

Τόμας Κρίστιανσεν

"Σίγουρα θα είναι δύσκολο. Ήρθαμε για να παλέψουμε, να προσπαθήσουμε και να δείξουμε στο γήπεδο ότι μπορούμε να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Θα είναι δύσκολο μέσα στην έδρα

της Άντερλεχτ. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, ειδικά στις ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο δυστυχώς δεν σκοράραμε και πρέπει να δείξουμε βελτίωση για να είμαστε καλύτεροι και επαναλαμβάνω πιο αποτελεσματικοί.

Αν περιμένει κάτι διαφορετικό από την Άντερλεχτ στον επαναληπτικό

"Δεν νομίζω να περιμένω κάτι διαφορετικό από την Άντερλεχτ. Έχουν το πλεονέκτημα του πρώτου αγώνα και θα βάλουν περισσότερη πίεση στην έδρα τους. Να πάρουμε σοβαρά το παιχνίδι όπως στον πρώτο αγώνα"

Για τις απουσίες

"Θα παίξουμε με αυτούς που ήρθαμε. Έχω κάνει την ιδανική εντεκάδα, είναι σημαντικές οι απουσίες. Όποτε κλήθηκαν ποδοσφαιριστές να αντικαταστήσουν συμπαίχτες τους τα κατάφεραν"

>

Γιάννης Γιαννιώτας:

"Σίγουρα τα μεγάλα παιχνίδια δίνουν μεγαλύτερα κίνητρα. Σε όλη την ομάδα αρέσουν παιχνίδια σε τέτοιο επίπεδο. Σου δίνουν έξτρα κίνητρο. Είναι μεγάλη ευκαιρία για κάτι μεγαλύτερο και είμαστε έτοιμοι.

Η ψυχολογία είναι πάντα η καλύτερη. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Δύσκολο αλλά όχι απαγορευτικό το 1-0. Θα παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Αν δεν πιστεύαμε δεν θα ήμασταν εδώ"

Τι πρέπει να κάνουν οι παίχτες σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι

"Θεωρώ ότι πρέπει να αυξήσουμε την θέληση. Το υλικό και τα προσόντα υπάρχουν και μπορούμε να κάνουμε κάτι μεγάλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα