Άναψε κόκκινο ο Στράους (Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ 0-0)

Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 κάτι που εξ αρχής δεν ήθελε ούτε η μια ούτε η άλλη ομάδα. Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη από τη Σαλαμίνα, έφτιαξε ευκαιρίες για το γκολ όμως ο Στράους με μεγάλες αποκρούσεις κράτησε το μηδεν και τον βαθμό για την ομάδα του. Από την άλλη η Σαλαμίνα αν και βρήκε κάποιες ευκαιρίες για το γκολ

δεν μπόρεσε να σκοράρει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι και με την πάροδο του χρόνου περίμενε την ΑΕΚ, ψάχνοντας το γκολ στην αντεπίθεση.Η ΑΕΚ έμεινε μακριά από τη νίκη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από τις πρώτες θέσεις. Με αυτή την ισοπαλία έφτασε τους 33 βαθμούς, ενώ η Νέα Σαλαμίνα στους 18.Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες άργησαν να μπουν στον αγώνα εξ αιτίας του βρεγμένου αγωνιστικού χώρου. Με την πάροδο του χρόνου η ΑΕΚ πήρε τον έλεγχο του αγώνα και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τον Στράους να κρατά το μηδέν με μεγάλες αποκρούσεις. Να σημειώσουμε ότι στο 18’ ο Μορίς έφυγε απέναντι από τον Τόνιο, ανατράπηκε εκτός περιοχής από τον Ορτίθ και ο διαιτητής του αγώνα θα μπορούσε να αποβάλει τον αμυντικό της ΑΕΚ.

Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη στο γήπεδο και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπόλιεβιτς να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίκτυα με εξουδετερωμένο τον Στράους. Η ΑΕΚ συνέχισε να είναι καλύτερη, ωστόσο δυσκολευόταν να βρει τους διαδρόμους για να φτιάξει την ευκαιρία για γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα