Επέστρεψε με 3αρα και ανέβηκε δεύτερος!

Ο Απόλλωνας επέστρεψε στις νίκες και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στα παιχνίδια φωτιά σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Οι γαλάζιοι επικράτησαν σε ρυθμό προπόνησης της Καρμιώτισσας με 3-0 και ανέβηκαν στην 2η θέση της βαθμολογίας με 53 βαθμούς, αλλά με παιχνίδι περισσότερο από την ΑΕΛ. Δυο τέρματα πέτυχε ο Πίεχ και ένα ο Ντα Σίλβα.

Καλύτερος από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν ο Απόλλωνας, με κατοχή της μπάλας, αλλά με δυσκολία να δημιουργήσει φάσεις. Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 14’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντα Σίλβα, ενώ ο

ίδιος ποδοσφαιριστής στο 34’ απείλησε και πάλι από μακριά. Οι γαλάζιοι από εκείνο το σημείο άρχισαν να πιέζουν τον αντίπαλο προκειμένου να πάνε στο ημίχρονο με προβάδισμα. Στο 36’ ο Σεμέδο έχασε την καλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου, αφού η κοντινή κεφαλιά που επιχείρησε σταμάτησε στον Ντραγκόγιεβιτς. Οι γαλάζιοι τελικά κατάφεραν να πετύχουν το ζητούμενο στο 44’ με ωραία κεφαλιά του Πίεχ, ο οποίος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα απλοποιήθηκαν από πολύ νωρίς. Τα δυο τέρματα του Απόλλωνα, με τον Πίεχ στο 47’ και με τον Ντα Σίλβα στο 58’ χάρισαν πρόωρα τη νίκη στην ομάδα τους.

Οι γαλάζιοι από εκείνο το σημείο κατέβασαν ταχύτητες και έκαναν συντήρηση για τον επαναληπτικό με την Ομόνοια την ερχόμενη Τετάρτη στο Τσίρειο. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μπεντόγια στο 82ο λεπτό.

Το Sigmalive σας μεταφέρει live την εξέλιξη του αγώνα Απόλλων-Καρμιώτισσα για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα