Live: Ανόρθωση - Ομόνοια 3-2

Το Sigmalive σας μεταφέρει live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ανόρθωση-Ομόνοια για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

15λεπτο φωτιά

Η Ομόνοια μπήκε εξαιρετικά καλά στο γήπεδο. Μόλις στο 3ο λεπτό έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Ντάρμπισαϊρ ο οποίος δεν ευστόχησε από τα 11 βήματα νικημένος από τον Κόπριβετς.

Οι Κύπρου

και Κλέιτον δεν μπόρεσαν να σκοράρουν απέναντι στον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης για να έρθει ο Βραζιλιάνος στο 14ο λεπτό να λύσει το γόρδιο δεσμό εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Τουρέ.

Από το πουθενά γκολ..

Η Ανόρθωση μέχρι το 29ο λεπτό δεν είχε κάνει αισθητή την παρουσία της. Πολλά αμυντικά κενά, αδυναμία να αναχαιτίσει τις επιθέσεις όμως στο 30ο λεπτό ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Άλβες έδωσε μαγική πάσα στον Μίτροβιτς και ο Σέρβος με ιδανικό πλασέ στην κίνηση έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Προβάδισμα η Ομόνοια, ανατροπή η Ανόρθωση

Η χαρά των παικτών της Κυρίας κράτησε μόνο για μερικά λεπτά αφού στο 34ο λεπτό ο Τουρέ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Ομόνοια με ωραίο συρτό σουτ. Η απάντηση της Ανόρθωσης επίσης άμεση αφού στο 38ο λεπτό έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά του Βίκτορ για να έρθει μάλιστα στο φινάλε του 1ου ημιχρόνου να κάνει την ολική ανατροπή. Ο Ολιβέιρα έφυγε στην κόντρα επίθεση και αφού εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Παναγιώτου να τον αναχαιτίσει σωστά με ψύχραιμο πλασέ έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα