KEAN:Βραβείο Business Leader στα ΚΕΒΕ Business Leader Awards

Οι Εύη Παπαδοπούλου και Κικούλα Κότσαπα, Marketing Director και Πρόεδρος της ΚΕΑΝ αντίστοιχα, αναδείχτηκαν ηγετικές προσωπικότητες στα φετινά KEBE Business Leader Awards, λαμβάνοντας το βραβείο Business Leader στην Κατηγορία «Βιομηχανία».

Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση της συμβολής τόσο της ΚΕΑΝ όσο και των δύο αδελφών προσωπικά στην εξέλιξη του τομέα της βιομηχανίας στην Κύπρο. Η ΚΕΑΝ, με σχεδόν

70 χρόνια ιστορίας, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μετατροπή της αγροτικής κοινωνίας σε μοντέρνα οικονομία και αποτελεί πρωταγωνιστή της βιομηχανικής ιστορίας της Λεμεσού και της Κύπρου γενικότερα, έχοντας συμβάλει στην ανάπτυξη της οικονομίας και στη διαμόρφωση των διατροφικών συνηθειών της κυπριακής οικογένειας. Παράλληλα, έχει προσφέρει πολύτιμη στήριξη στον αγροτικό κόσμο της Κύπρου με την ανάπτυξη μακροχρόνιας εμπορικής σχέσης με τοπικούς παραγωγούς.

Σημαντικό ρόλο σε αυτά τα επιτεύγματα της εταιρείας έχουν διαδραματίσει η Εύη Παπαδοπούλου και η Κικούλα Κότσαπα, που -υιοθετώντας το όραμα του πατέρα τους, του χημικού Τάκη Χριστοδούλου, ιδρυτή της ΚΕΑΝ- εργάζονται με αφοσίωση, ζήλο και δημιουργικότητα για την εξασφάλιση μιας δυναμικής πορείας διαρκούς ανάπτυξης και κοινωνικής προσφοράς.

Ευχαριστώντας αρχικά το ΚΕΒΕ για το βραβείο, η Εύη Παπαδοπούλου τόνισε «Στο πρόσωπό μου, αναγνωρίζονται και οι προσπάθειες τριών γενιών να μετατρέψουν την αγροτική οικονομία στη σημερινή της βιομηχανική υπόσταση. Επιπλέον, το βραβείο αυτό αντανακλά την πορεία της ΚΕΑΝ και όσων δούλεψαν μαζί μας τόσα χρόνια για να εξελίξουμε το όραμα του πατέρα μας. Σήμερα η ΚΕΑΝ, έχοντας παρουσία σε 50 χώρες, αποτελεί πρεσβευτή της Κύπρου στον παγκόσμιο χάρτη.» Η Κικούλα Κότσαπα πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε θερμά το ΚΕΒΕ γι’ αυτή την επιβράβευση, που είναι τόσο προσωπική όσο και εταιρική και μια αναγνώριση για τη σχεδόν 70χρονη προσφορά μας στην κυπριακή οικογένεια και οικονομία.»

Η Εύη Παπαδοπούλου εργάζεται από το 1976 στην KEAN, όπου κατέχει τη θέση της Marketing Director. Είναι πρόεδρος της μητρικής εταιρείας Τάκης Χριστοδούλου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΑΝ και των άλλων θυγατρικών εταιρειών του ομίλου. Σήμερα είναι, μεταξύ άλλων, Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου και Πρόεδρος της Europa Donna Ευρώπης για το 2018.

Η Κικούλα Κότσαπα, μετά από σύντομη συνεργασία με το Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου της Ζυρίχης, επέστρεψε στην Κύπρο όπου άρχισε να εργάζεται στην ΚΕΑΝ. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών ΚΕΑΝ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ιθύνουσας εταιρείας Τάκης Χριστοδούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα