IKEA - Democratic Design Days: Τα νέα προϊόντα και ο στόχος

Τα νέα προϊόντα της παρουσίασε η ΙΚΕΑ, σε επίσημη εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Σουηδία, με τίτλο "Democratic Design Days".

Tι είναι το Democratic Design Days

Τι είναι λοιπόν τα Democratic Design Days που διοργανώνει η ΙΚΕΑ; γιατί δημοκρατικά; Δημοκρατικά γιατί όλα τα προϊόντα της

ΙΚΕΑ σχεδιάζονται και παράγονται με ένα κοινό παρονομαστή…να είναι προσβάσιμα στους πολλούς. Η ΙΚΕΑ δεν δημιουργεί προϊόντα για συγκεκριμένα target group (που λέμε και στην ορολογία marketing) το όραμα και ο στόχος για την ΙΚΕΑ είναι να δημιουργεί λύσεις για το σπίτι για όλο τον κόσμο.

Ανακοίνωση νέων προϊόντων

Ο Tom Dixon, ένας πολυβραβευμένος αυτοδίδακτος Βρετανός σχεδιαστής του οποίου έργα φιλοξενούνται και σε πολύ σημαντικά μουσεία ανά τον κόσμο, σχεδίασε για την ΙΚΕΑ ένα καναπέ – κρεβάτι. Τι είναι το διαφορετικό με αυτό; Ο ίδιος λέει ότι ήταν πολύ μεγάλη πρόκληση και μιας και ο κόσμος αλλάζει ίσως ο συμβατικός καναπές να μην είναι αυτό που χρειάζεται ο κόσμος σύμφωνα με το πως ζει σήμερα. Πως μπορούμε λοιπόν να εξερευνήσουμε διαφορετικούς τρόπους που καθόμαστε και κοιμόμαστε; Δημιουργώντας κάτι το οποίο κρατάει στο χρόνο και είναι ευπροσάρμοστο αλλά πολύπλευρο.

Ιmmediate: H νέα συλλογή σχεδιασμένη από την Βea Akerlund

Μία νέα συλλογή για μπουντουάρ από την Bea Akerlund (stylist και fashion activist) η οποία έχει εκατομμύρια followers στο instagram και έχει συνεργαστεί με τεράστιες προσωπικότητες όπως η Μαντόνα, η Lady Gaga, η Beyoncé και η Rihanna θα δούμε πολύ σύντομα από την ΙΚΕΑ. Η στυλίστρια αισθάνεται πολύ περήφανη για τη συνεργασία της με την ΙΚΕΑ ΙΚΕΑ και για τη συλλογή της, η οποία θα είναι προσβάσιμη σε πολύ κόσμο και ισχυρίστηκε ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα αντικείμενα της με όποιο τρόπο μπορείς να φανταστείς, ακόμη και για να βάλεις μέσα μήλα και πορτοκάλια. Η νέα συλλογή ονομάζεται immediate που σημαίνει

Το καταπληκτικό μαξιλαράκι όπως μας είπε η ίδια είναι ακριβώς το σχήμα των δικών της χειλιών.

Chris Stamp: Η Αμερικανική πινελιά στον "κόσμο" της ΙΚΕΑ

Ο Chris Stamp, ο πολύ γνωστός Αμερικανός σχεδιαστής μόδας, μας παρουσίασε μία σειρά η οποία είναι σχεδιασμένη για να καλύψει τις ανάγκες της ενεργής ζωής των νέων οι οποίοι ζουν σε αστικά κέντρα. Αυτή η συνεργασία διευρύνει το πως τα αντικείμενα μπορούν να αντιπροσοπεύσουν την προσωπικότητα μας και ταυτόχρονα να επιτρέπουν στους ανθρώπους να προσωποποιούν τα σπίτια τους.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η μετάβαση από τον κόσμο της μόδας στον κόσμο του επίπλου ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία, μάλιστα ανέφερε ότι θέλει ο κόσμος να παίρνει ικανοποίηση και να νιώθει όμορφα για το πως εμφανίζονται τα ρούχα του και τα παπούτσια του στους αποθηκευτικούς του χώρους, να εκτιμούν τα κομμάτια τους και όταν δεν τα φορούν. Τέλος ευχαρίστησε την ΙΚΕΑ για την ευκαιρία που του δώθηκε να φέρει μία νέα προοπτική στο χώρο του επίπλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα