H άλλη όψη του Δημήτρη Δημητρίου

Στην "άλλη όψη" της Κυριακάτικης Σημερινής που κυκλοφορεί, μίλησε ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου.

Μεταξύ άλλων, επιστρέφει στο χθες περιγράφοντας τα πρώτα χρόνια της ζωής του αλλά και τις πολλαπλές δραστηριότητες τη πολιτική και τη παρέα με αριστερούς.

"Ήμουν ένα χαμηλών τόνων αγόρι, αλλά αρκετά δραστήριο. Έτρεχα από τη μουσική -έπαιζα κλασική κιθάρα- στα γήπεδα του βόλεϊ και σε άλλες δραστηριότητες. Δεν διάβαζα πολύ, αλλά ήμουν πάντα τυπικός και υπεύθυνος, είχα το άγχος να μην εκτεθώ. Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν ήμουν στη δευτέρα λυκείου και στο μαθητικό συμβούλιο, είχαμε ολονύκτια καθιστική διαμαρτυρία για το ψευδοκράτος στις 15 Νοεμβρίου. Ήμουν εκ των διοργανωτών της πορείας, κάθισα όλη τη νύχτα στη διαμαρτυρία, το άλλο πρωί είχαμε την εκδήλωση στο σχολείο, το απόγευμα πήγα στη Λεμεσό, έπαιξα βόλεϊ με αντίπαλο τον Απόλλωνα τρία σετ με τους έφηβους και πέντε με τους άντρες, γυρίσαμε στις δώδεκα το βράδυ, και το αμέσως επόμενο πρωί ξύπνησα και πήγα στο μάθημα αρμονίας. Ήμουν πάντα γεμάτος", αναφέρει μεταξύ άλλων στον δημοσιογράφο Χρήστο Μιχάλαρο.

"Το να λέμε ότι ανήκουμε στον ΔΗΣΥ και στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, είναι ένα θέμα. Το να λες όμως ότι είσαι φιλελεύθερος, ότι πιστεύεις στον ορθό λόγο, στα ατομικά δικαιώματα, στο κράτος δικαίου, στην ανοχή, στις ελεύθερες ανταγωνιστικές αγορές και στην ανοικτή κοινωνία και στην ελευθερία -η οποία είναι μεγάλη έννοια- είναι ένα άλλο μεγάλο ζήτημα", θα πει στη συνέχεια.

Ολόκληρη η συνέντευξη στην Κυριακάτικη Σημερινή.

Keywords
Τυχαία Θέματα