H Amber Heard γλίτωσε την καταδίκη μετά την ομολογία της

Γλύτωσε την ποινή φυλάκισης η διάσημη ηθοποιός Amber Heard, μετά την ομολογία της σε δικαστήριο της Αυστραλίας ότι πράγματι πλαστογράφησε έγγραφα μετανάστευσης για τα σκυλιά της.

Η Amber Heard, η οποία διώχθηκε για παράνομη είσοδο των σκυλιών του συζύγου του Johnny Depp στην Αυστραλία, δικάστηκε χθες για παραβίαση των νόμων περί καραντίνας που ισχύουν

στη χώρα.

Υπενθυμίζεται πως, η υπόθεση, που φέρει το όνομα "Πόλεμος Κατά Των Τεριέ", ξεκίνησε όταν ο υπουργός Γεωργίας της Αυστραλίας κατηγόρησε τον πασίγνωστο ηθοποιό Johnny Depp και την σύζυγό του Αmber Heard πως έφεραν λαθραία τα δύο τεριέ στη χώρα με το ιδιωτικό τους τζετ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Πειρατές της Καραϊβικής". Τότε το διάσημο ζευγάρι είχε διωχθεί για παράνομη είσοδο των σκυλιών τους στην Αυστραλία παραβιάζοντας τους αυστηρούς νόμους καραντίνας που ισχύουν στη χώρα.

Σημειώνεται πως η Αυστραλία έχει ιδιαίτερα αυστηρούς κανονισμούς καραντίνας για την πρόληψη ασθενειών όπως η λύσσα, όποιος επιθυμεί να φέρει μέσα στη χώρα τα κατοικίδια του οφείλει να υποβάλει αίτηση για χορήγηση άδειας και καραντίνας τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την άφιξή του.

Πηγή: SkyNews

Keywords
Αναζητήσεις
amber heard τεριε
Τυχαία Θέματα