Eνα μεγαλεπήβολο έργο είναι πλέον σε ρυθμούς υλοποίησης

Το νέο κτιριακό συγκρότημα αξίας 6εκ ευρώ το οποίο θα στεγάσει και θα αναπτύξει τις δραστηριότητες του Ομίλου Δημητριάδη τόσο στην εγχώρια όσο και στην Παγκόσμια αγορά.

Ένα συγκρότημα state of the art αναμένεται να στολίσει την Βιομηχανική περιοχή του Αγίου Αθανασίου, συνυφασμένο με το όραμα και την αποστολή του Ομίλου και με απόλυτα πρωτοποριακό συνδυασμό, περιλαμβάνει παραγωγικές μονάδες, μονάδες συντήρησης, showrooms, τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου, χώρους εκπαίδευσης αλλά και χώρους έρευνας και ανάπτυξης διαφόρων νέων προϊόντων αλλά

και καινοτομιών αφού ως γνωστό ο Όμιλος είναι βραβευμένος για την δραστηριότητα του στα καινοτόμα προϊόντα. Η ολοκλήρωση του έργου θα γίνει σε 3 φάσεις και ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την 1η φάση η οποία περιλαμβάνει τις παραγωγικές μονάδες.

Tη μελέτη και την σχεδιασμό του έργου έχει διεκπεραιώσει το αρχιτεκτονικό γραφείo Leventis &Leventis Architects που με την πολύχρονη πείρα και τον επαγγελματισμό που το χαρακτηρίζει, αναμένεται ότι σύντομα η Λεμεσός θα είναι περήφανη να έχει ένα βιομηχανικό κτιριακό συγκρότημα που αδιαμφισβήτητα θα είναι απαράμιλλο κάθε άλλου προηγμένου και μοντέρνου οργανισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα