Eίπε πολλά ο Λιάσος Λουκά!

Ήταν έντονος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή ο Λιάσος Λουκά. Ο τεχνικός της Καρμιώτισσας έστειλε μηνυμα παραμονής στον αγώνα με την Δόξα.

Αναλυτικά:

Συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή. Μην το πάρετε ειρωνικά. Έτσι πρέπει να παίζουν όλες οι ομάδες τα παιχνίδια τους. Με πάθος, να κάνουν καθυστερήσεις για κρατήσουν το αποτέλεσμα. Μπράβο τους έτσι πρέπει να παίζονται όλα τα παιχνίδι σ’ όλο τον κόσμο. Δεν έχουμε παράπονο γι’ αυτό και συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή που κατάφερε μέσα σε μια βδομάδα να μας αιφνιδιάσει. Έκανα ανάλυση στα

παιδιά πριν από τον αγώνα και η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή. Το ξαναλέω. Έτσι πρέπει να είναι τα παιχνίδια σε όλο τον κόσμο. Έχουμε έναν πραγματικό τελικό την άλλη βδομάδα. Έχουμε τα κότσια και την καρδιά να παραμείνουμε στην κατηγορία με τη Δόξα. Θα παίξουμε να τους κερδίσουμε γιατί έχουμε καλύτερη ομάδα από την πρώτη αγωνιστική έως σήμερα. Η Καρμιώτισσα θα κερδίσει το παιχνίδι για να παραμείνει. Συγχαρητήρια στους παίχτες μου που στο β’ μέρος έδωσαν τα πάντα. Αν ήταν πέναλτι του Ερμή σίγουρα ήταν και το δικό μας με τον Μπάρπαρο. Σίγουρα δεν το συζητώ. Παρόμοιες και ίδιες φάσεις. Χάσαμε κραυγαλέες ευκαιρίες και τα έχουμε την τύχη μας. Το ξαναλέω μην πάρετε ειρωνικά τα όσα είπα για τον Ερμή και τον προπονητή του. Καλή συνέχεια στον Ερμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα