Cablenet: Let’s talk Cablenet Business!

Η Cablenet, o μοναδικός πλήρως ανεξάρτητος εναλλακτικός τηλεπικοινωνιακός πάροχος της Κύπρου, παρουσίασε την Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου στην Πύλη Αμμοχώστου τη νέα, της εταιρική ταυτότητα ‘’Cablenet Business’’.

Με σλόγκαν ‘’Το δίκτυο πλάι σας’’ η Cablenet παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το νέο

επίπεδο επικοινωνίας για επιχειρήσεις, ‘’Cablenet Business’’, που προσφέρει μια ολοκληρωμένη κάλυψη στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων, ολοκληρωμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες διαδικτύου, υπηρεσίες διασύνδεσης υποστατικών - τόσο σε τοπικό όσο και διεθνές επίπεδο -, υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας καθώς και υπηρεσίες φιλοξενίας υπολογιστικών συστημάτων και εφαρμογών για επιχειρήσεις. Επιπλέον το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και το ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης του Cablenet Business θα βρίσκονται διαρκώς στο πλάι των εταιρικών πελατών για προσωπική επικοινωνία, στήριξη και καθοδήγηση.

Κατά την παρουσίαση ανακοινώθηκε επίσης ότι στο εγγύς μέλλον, το Cablenet Business θα είναι σε θέση να παρέχει και υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους (Cloud) για επιχειρήσεις.

Με τη λήξη της παρουσίασης, δόθηκαν συλλεκτικά δώρα Cablenet Business σε όλους τους παρευρισκόμενους και ακολούθησε cocktail στο Bastione.

Για περεταίρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το Τμήμα Marketing στο [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα