Aβέρωφ: Ο ΔΗΣΥ παραμένει η δύναμη της σωφροσύνης

O πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου ανέφερε πως η Πάφος για άλλη μια φορά δείχνει την αγάπη της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στέλνοντας και ένα μήνυμα πως ο ΔΗΣΥ, πιστός στις παρακαταθήκες του ιδρυτή του Γλαύκου Κληρίδη και παραμένοντας η δύναμη της σύνδεσης, της σωφροσύνης και στην ίδια γραμμή που χαράχθηκε το 1976, στόχο έχει να είναι χρήσιμος για την πατρίδα.

Ο ΔΗΣΥ, είπε ο κ. Νεοφύτου, ιδρύθηκε με έργα και μοναδικό στόχο και σκοπό με θυσίες για το κυπριακό πρόβλημα να κατορθώσει να απελευθερώσει την χώρα και

να μπορέσουμε να ξαναζήσουμε σε μια επανενωμένη πατρίδα.

Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κ. Νεοφύτου είπε “ αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες σου, και πως η τελευταία πρόταση σου αν γίνει αποδεκτή από την άλλη πλευρά δημιουργεί τις προϋποθέσεις να ανοίξει ο δρόμος της επανένωσης του τόπου μας”.

O Δημοκρατικός Συναγερμός είπε ο κ. Νεοφύτου, η Πάφος και όλη η Κύπρος στέκει δίπλα στον αγώνα σας για να δικαιώσετε τον κυπριακό ελληνισμό.

Μιλώντας χθες από την Πάφο στην ετήσια χοροεσπερίδα του Δημοκρατικού Συναγερμού ο κ. Νεοφύτου ανέφερε πως είναι αυτή η πολιτική που ακολούθησε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης όταν το 2013 αναλάμβανε μια χρεωκοπημένη πατρίδα.

Αναφερόμενος στην Πάφο και στους ανθρώπους της, στην πόλη που πέρασε την οικονομική τραγωδία ιδιαίτερα στον τομέα της ανάπτυξης , ο κ. Νεοφύτου είπε “ βλέπετε ξανά την ελπίδα και την προοπτική, από το χρεωκοπία στην μεγάλη προσδοκία, τους μεγάλους ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης με τους νέους να ξαναβρίσκουν εργασία και οι επιχειρήσεις να κερδίζουν και να δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας”.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ακόμη πως είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 40 χρόνια που η δική μας πατρίδα είναι ένα ανοικτό εργοτάξιο με έργα υποδομής από το Κράτος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα