Aπόλλων: Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά

Συνεχίζεται σήμερα στις 12 η συνεδρία του δ.σ. του Απόλλωνα για να πάρει αποφάσεις, όσον αφορά το πώς θα συνεχίσει η ομάδα.

Χθες, οι διοικούντες τη λεμεσιανή ομάδα συνεδρίασαν για περίπου τρεις ώρες, μελέτησαν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά την ήττα από τον Ερμή, τα μέλη αντήλλαξαν απόψεις και σήμερα θα πάρουν τις αποφάσεις τους και θα τις ανακοινώσουν. Και μόνο ότι η συνεδρία θα συνεχιστεί δείχνει ότι στη διοίκηση του Απόλλωνα θέλουν να πάρουν τις αποφάσεις τους έπειτα από ώριμη σκέψη και με καθαρό μυαλό.

Πριν από τη χθεσινή συνεδρία ο Πρόεδρος Νίκος Κίρζης συναντήθηκε

με τον προπονητή της ομάδας Πέδρο Εμάνουελ και συζήτησαν για την εικόνα της ομάδας. Όσον αφορά το πώς θα πορευτεί ο Απόλλωνας στη συνέχεια όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Πλέον το διαζύγιο με τον Πορτογάλο τεχνικό δεν είναι τόσο δεδομένο, όμως εξακολουθεί να βρίσκεται στο τραπέζι.

Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίας, ο Απόλλωνας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης η συνέδρια του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής εταιρείας, όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα τα οποία άπτονται της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, χωρίς ωστόσο να παρθούν οριστικές αποφάσεις, κάτι το οποίο θα συμβεί στη νέα συνέδρια, η οποία έχει οριστεί για το απόγευμα της Τετάρτης».


Στο ιατρικό μέτωπο, άσχημα νέα έβγαλαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Τιάγκο Γκόμες που τραυματίστηκε στα τελευταία στάδια του αγώνα της περασμένης Κυριακής. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ θα μείνει εκτός δράσης για έξι βδομάδες, αφού υπέστη θλάση στον δικέφαλο μηριαίο. Αυτό σημαίνει ότι η επιστροφή του στη δράση δρομολογείται προς το τέλος Νοεμβρίου. Ο Γκόμες πρόλαβε να αγωνιστεί σε δύο αγώνες, αφού το προηγούμενο διάστημα ήταν ανέτοιμος.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι ο δεύτερος αριστερός μπακ του Απόλλωνα τη φετινή περίοδο που παροπλίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού να θυμίσουμε ότι στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με τον Άρη υπέστη ρήξη χιαστών ο Ντουντού, με αποτέλεσμα να χάσει τη φετινή περίοδο.


Σε ό,τι αφορά τον Μάριο Στυλιανού, που επίσης τραυματίστηκε στον αγώνα της Κυριακής, θα περνούσε χθες επίσης από MRI, έτσι ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος το οποίο αντιμετωπίζει στην κοιλιακή χώρα (και όχι θλάση όπως εκ παραδρομής γράφτηκε τις προηγούμενες ώρες). Ο Στυλιανού είναι εκτός από τον αγώνα με την Αναγέννηση ούτως ή άλλως, αφού συμπλήρωσε τέσσερεις κίτρινες κάρτες και είναι τιμωρημένος.
Θυμίζουμε ότι και ο Ζοάο Πέδρο έχασε τον αγώνα της Κυριακής λόγω τραυματισμού και τις επόμενες 1-2 ημέρες θα φανεί αν είναι σε θέση να επιστρέψει το Σάββατο ή όχι.

Η ομάδα ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της για τον αγώνα του Σαββάτου με την ουραγό Αναγέννηση στο «Τσίρειο», με το κλίμα να μην είναι και το ιδανικότερο μετά τη νέα ήττα, που άφησε τους «κυανόλευκους» πολύ μακριά από την κορυφή. Το σημαντικό τις επόμενες ημέρες είναι να γίνει προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα, να ανέβει η ψυχολογία των παικτών και να προσπαθήσουν από τον αμέσως επόμενο αγώνα να επανέλθουν στις νίκες. Σαφέστατα μια νίκη δεν είναι αρκετή, όμως είναι η αρχή για να μπορέσει ο Απόλλωνας να δει με κάποια αισιοδοξία τη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα