Aντιδράσεις για την καταψήφιση μεταρρύθμισης στο Δημόσιο

Πυρά κατά της Βουλής εξαπολύει ο επιχειρηματικός κόσμος με αφορμή τη μη ψήφιση των νομοσχεδίων για τη μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας. Θα μας συνθλίψει ο ανταγωνισμός λέγει ο πρόεδρος του ΚΟΤ.

Σεισμικές δονήσεις πολλών ρίχτερ προκαλεί η μη ψήφιση από τη Βουλή της μεταρρύθμισης της Δημόσιας Υπηρεσίας.

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων, κάνει λόγο για απόφαση που σκοτώνει κάθε εξυγχρονισμό του δημοσίου και καταδικάζει την κρατική

μηχανή στο νομοθετικό πλαίσιο της δεκαετίας του 1980.

"H ΟΕΒ λυπάται, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι δαπάνες θα ξεφύγουν, θα γίνουν ανεξέλεγκτες σε σχέση με το κρατικό μισθολόγιο και αυτό θα γίνεται σε βάρος των αναπτυξιακών και των κοινωνικών δαπανών. Όπως όλοι ξέρουμε, πλέον, είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς" ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ, Μιχάλης Αντωνίου.

Έντονη είναι και η αντίδραση του προέδρου του ΚΟΤ.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Άγγελος Λοΐζου αναφέρει: Οι ανταγωνιστές μας, με συνεχείς μεταρρυθμίσεις, θα μας συνθλίψουν μέχρι να αποβάλουμε στείρες πολιτικές πρακτικές.

Την ίδια ώρα με νέα ανάρτησή του στο Twitter ο υφυπουργός παρά τω προέδρω αναφέρει: Τη Δευτέρα δημοσιογραφική διάσκεψη για την μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας γιατί όλοι πρέπει να λογοδοτούμε.

Χθες ο Κωνσταντίνος Πετρίδης είχε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του κάνοντας λόγο για διαιώνιση του υφιστάμενου σάπιου συστήματος.

Keywords
Αναζητήσεις
καταψήφιση μεταρρυθμισης
Τυχαία Θέματα