ALL IN ONE, Περισσότερα με Λιγότερα μόνο από την Gan Direct

Η Gan Direct τηρεί για άλλη μια φορά την υπόσχεση «Περισσότερα για Λιγότερα», καθιερώνοντας το πρόγραμμα ALL IΝ ONE για την ασφάλεια αυτοκινήτου, περιουσίας και υγείας.

Επιλέγοντας το πρόγραμμα ALL IΝ ONE της Gan Direct, οι κάτοχοι ασφάλειας έχουν τώρα τη δυνατότητα να συνδυάσουν την ασφάλεια αυτοκινήτου, περιουσίας και υγείας τους ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ, εξοικονομώντας μέχρι και €2,000 τον χρόνο.

Με μία επίσκεψη σε ένα από τα υποκαταστήματα της εταιρείας, η Gan Direct αναλαμβάνει όλη την χαρτούρα της μεταφοράς της ασφάλειας αυτοκινήτου,

περιουσίας και υγείας σας σε ένα μόνο συμβόλαιο, έτσι ώστε εσείς να απολαμβάνετε την ευκολία μίας ημερομηνίας ανανέωσης, 24ωρη Βοήθεια, 24ωρη Διευθέτηση Απαιτήσεων και Υπηρεσία Υποστήριξης Απαίτησης. Και όλα αυτά με έκπτωση μέχρι και €2000 τον χρόνο, κάθε χρόνο!

Επιπλέον, με την υπηρεσία «EasyPay Montlhy», μπορείτε να διευθετήσετε την πληρωμη του ασφαλίστρου σας σε άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Γιατί στην Gan Direct πάντα παίρνεις περισσότερα για λιγότερα!

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε δωρεάν στο 800 5 10 15 ή επισκεφτείτε ένα από τα υποκαταστήματα της εταιρείας σε ολόκληρη την Κύπρο, ή την ιστοσελίδα της στο www.gandirect.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα