41η Πορεία Χριστοδούλας 2016

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου και η Τράπεζα Κύπρου διοργανώνουν την 41η Πορεία Χριστοδούλας.

Την Κυριακή 17 Απριλίου, 2016 όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, ριχνόμαστε «ΣΤΗ ΜΑΧΗ» ενάντια στον καρκίνο. Συμμετέχουμε στη μεγαλύτερη εκδήλωση έκφρασης συμπαράστασης της κυπριακής κοινωνίας, προς τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους.

Η αγάπη του κοινού αλλά και η συγκινητική

στήριξη εταιριών, οργανισμών και οργανωμένων συνόλων, που αγκάλιασαν το θεσμό, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το φιλανθρωπικό μας έργο- την παροχή Ανακουφιστικής Φροντίδας προς τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους.

Τα Κέντρα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» και «Ευαγόρειο», οι Υπηρεσίες Κατ’ οίκον φροντίδας, Ψυχοκοινωνικής στήριξης, Μεταφοράς Ασθενών και όλες οι υπόλοιπες υποστηρικτές υπηρεσίες θα συνεχίσουν να προσφέρονται εντελώς δωρεάν στους καρκινοπαθείς με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε όλα τα στάδια της ασθένειας τους.

Το όραμα μας για συνεχή αναβάθμιση και επέκταση των υπηρεσιών μας, με τη στήριξη σας θα γίνει πραγματικότητα και οι καρκινοπαθείς μας θα νιώσουν ότι σε κάθε στάδιο της ασθένειάς τους και του δικού τους προσωπικού αγώνα, θα βρίσκουν πάντα σύμμαχο τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και μαζί θα δίνουμε τη ΜΑΧΗ ενάντια στον καρκίνο, τη μάχη για τη ζωή και την ελπίδα.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου σε Διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου, τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κυπριακή κοινωνία, στήριξε με θέρμη το έργο του Συνδέσμου. Πρόσθεσε επίσης ότι το κοινό, πιστό στη φιλανθρωπική του δράση, άπλωσε το χέρι και στήριξε τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου για να συνεχίσει να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες προς τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας.

Με τη σειρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου τόνισε ότι η Τράπεζα από το 1999 παραμένει χορηγός του Συνδέσμου και στηρίζει τις προσπάθειές του για ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα καρκίνου. Συνέχισε ότι η Τράπεζα παρέχει οικονομική στήριξη στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου για διατήρηση αλλά και αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει.

Καλούμε όλους λοιπόν την Πέμπτη 14 Απριλίου, 2016, να στηρίξουμε τον Παγκύπριο Οδικό Έρανο όπου, μέσω 40 περιπτέρων, εκατοντάδες εθελοντές, φοιτητές και μαθητές, με τις γνωστές κίτρινες φανέλες και τα καπελάκια της Πορείας, θα μαζεύουν εισφορές από το κοινό.

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι οι Πορείες που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πόλεις της Κύπρου την Κυριακή 17 Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα