3ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα

Με το μήνυμα «Μαζί βάζουμε Γκολ στη Ζωή!» στηρίζουμε τον Φιλανθρωπικό – Εθελοντικό Οργανισμό Γκολ στη Ζωή

Τη διοργάνωση του 3ου Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα για την ενίσχυση και στήριξη του Φιλανθρωπικού – Εθελοντικού Οργανισμού Γκολ στη Ζωή ανακοίνωσε σε διάσκεψη τύπου η κυπριακή εταιρεία

πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.

Tο Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες στη Λάρνακα, από τις 3 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ, με το μήνυμα ‘Μαζί βάζουμε γκολ στη ζωή’.

Στο Φεστιβάλ αναμένονται να προσέλθουν πλήθος κόσμου αφού πρόκειται για μια εκδήλωση χαράς και προσφοράς για όλη την οικογένεια, με ζωντανή μουσική, πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, φαγητό, διαγωνισμούς, δώρα και εκπλήξεις. Παράλληλα, αγαπημένοι ποδοσφαιριστές από όλες τις ομάδες θα βρίσκονται στα περίπτερα του Φεστιβάλ, θα φωτογραφίζονται και θα μοιράζουν αυτόγραφα. Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενώ το Φεστιβάλ θα κλείσει με συναυλία των ΟΝΙΡΑΜΑ. Η είσοδος και η συμμετοχή στα παιχνίδια είναι δωρεάν. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των φαγητών και ποτών θα διατεθούν για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού – Εθελοντικού Οργανισμού Γκολ στη Ζωή

Σε χαιρετισμό του, ο Εκτελεστικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd,

κ. Ντίνος Λευκαρίτης, σημείωσε ότι «απόφαση της εταιρείας να στηρίξει τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Γκολ στη Ζωή βασίστηκε στην επιθυμία μας να ενισχύσουμε τους στόχους και το έργο του οργανισμού» ενώ με τη σειρά του, ο Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού – Εθελοντικού Οργανισμού Γκολ στη Ζωή, κ. Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, ευχαρίστησε την Πετρολίνα για την εμπιστοσύνη και την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα για στήριξη του Οργανισμού.

Η κ. Γεωργία Λευκαρίτη, Διοικητικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, τόνισε πως «η υλοποίηση του 3ου Φεστιβάλ οφείλεται στη δυναμική συμμετοχή και ευαισθησία των εθελοντών της Petrolina Community, της Petrolina Kids Community και άλλων φίλων εθελοντών. ¨Όπως ανέφερε η κ. Λευκαρίτη «επιθυμία μας είναι να ενισχύσουμε τους στόχους του Οργανισμού Γκολ στη ζωή οι οποίοι συμβαδίζουν με τη διαχρονική κοινωνική δράση της Πετρολίνα, μεταφέροντας συγχρόνως μηνύματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης». Ευχαριστίες απηύθυνε επίσης στο Δήμο Λάρνακας και στους υπόλοιπους φορείς που στηρίζουν την εκδήλωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα