30η επέτειο από την αξέχαστη επιτυχία της Εθνικής Ομάδας

Ο Όμιλος FF Group, με έναυσμα την 30η επέτειο από την αξέχαστη επιτυχία της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ, συμμετείχε στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των ένδοξων πρωταθλητών του 1987, με μια ειδικά σχεδιασμένη συλλογή ρολογιών Folli Follie.

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης οργάνωσε μία λαμπερή

γιορτή του μπάσκετ στο Πολιτιστικό κέντρο «Δαΐς», παρουσία των παικτών της ιστορικής ομάδας, εκπροσώπων της πολιτείας και παραγόντων του μπάσκετ.

Μέσα σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα, φορτισμένη από αναμνήσεις και στιγμιότυπα του ιστορικού αγώνα, οι Κώστα Πολίτης, Παναγιώτης Φασούλας, Νίκος Φιλίππου, Φάνης Χριστοδούλου, Αργύρης Καμπούρης και οι υπόλοιποι παίκτες της Εθνικής Ομάδας παρέλαβαν έναν ειδικά σχεδιασμένο αθλητικό χρονογράφο με την υπογραφή της Folli Follie. Το συλλεκτικό ρολόι Folli Follie παρέλαβαν επίσης ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος και άλλοι παράγοντες της ομάδας.

Το επετειακό ρολόι είναι κατασκευασμένο από ατσάλι με λουράκι από καουτσούκ σε μαύρο χρώμα. Στο πίσω μέρος φέρει ειδική χάραξη με τα λογότυπα του Ομίλου FF Group και του Eurobasket 1987, καθώς επίσης και τον πελαργό Ολύμπιο-μασκότ της διοργάνωσης.

Ο Όμιλος FF Group επιβραβεύει κάθε προσπάθεια που προάγει τον αθλητισμό και μας κάνει εθνικά υπερήφανους.

Keywords
Τυχαία Θέματα