«Είναι μια ιστορική μέρα για την Λεμεσό»

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού παρουσίασε το νέο ποδοσφαιρικού γήπεδο Λεμεσού στο Κολόσσι. Με αφορμή αυτό, ο πρόεδρος του σωματείου του Απόλλωνα Μαρίνος Ευσταθίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Τόνισε ότι είναι μια ιστορική μέρα για την Λεμεσό.

Αναλυτικά:

«Είναι μια ιστορική μέρα για την Λεμεσό. Ανυπομονούμε να αρχίσουν οι εργασίες. Μετά από 20 χρόνια προβλημάτων, βρέθηκε η χρυσή τομή. Έγιναν πολλές συναντήσεις και έγινε κάτι που το ήθελε και το χρειαζόταν η Λεμεσός. Χαλάλι οι ώρες που σπαταλήσαμε, ήταν κάτι

που άξιζε ο κόπος. Οι δυσκολίες ήταν γνωστές: το οικονομικό, οι άδειες από τις αρμόδιες αρχές. Όλα πήγαν καλά και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, τον κ. Νίκο Αναστασιάδη. Θα γίνουν οι προσφορές και οι υπογραφές με τους εργολάβους.

Σε τρεις μήνες υπολογίζουμε ότι θα αρχίσουν τα έργα και τον Μάιο του 2020 το γήπεδο θα είναι έτοιμο. Στο νέο γήπεδο θα μπορούν να γίνουν κανονικά ευρωπαϊκοί αγώνες για το Γιουροπα Λίγκ και το Τσάμπιονς Λίγκ, εκτός από τους τελικούς αυτών των διοργανώσεων λόγω χωρητικότητας. Καλούμε τους Λεμεσιανούς να αγκαλιάσουν το νέο γήπεδο που θα γίνει και να το έχουν σαν το σπίτι τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα