Συνεργασία Symantec με VMWare

02:13 20/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Οι εταιρείες Symantec και VMware ανακοίνωσαν πρόσφατα πέντε νέες ενοποιήσεις ασφάλειας στη VMware cloud υποδομή, σχεδιασμένες για να προσφέρουν εκτενή προστασία σε virtual και cloud περιβάλλοντα συνδυάζοντας παράλληλα την εξοικονόμηση κόστους.

Με την ενσωμάτωση νέων χαρακτηριστικών
στην υποδομή VMware, η Symantec επιτρέπει στους κοινούς πελάτες των δύο εταιρειών να προστατεύουν τις virtual υποδομές και τις κρίσιμες εφαρμογές τους με λύσεις όπως data loss prevention, IT risk and compliance, data center protection, security information and event management (SIEM), καθώς και endpoint protection λύσεις – προσφέροντας ενισχυμένη ασφάλεια, επεκτασιμότητα και μειώσεις κόστους για προσφορά ταχύτερων υπηρεσιών και βελτιωμένη ευελιξία στο cloud.

“Οι εταιρείες αντιμετωπίζουν σήμερα ένα αυξανόμενα τοξικό τοπίο απειλών. Δεν αρκεί απλά ένα antivirus για την πραγματική προστασία της πληροφορίας. Με τις νέες ενσωματώσεις στην υποδομή της VMware, προσφέρουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους πελάτες μας, αφού μπορούν πλέον να προνοούν για την προστασία της πληροφορίας είτε αυτή βρίσκεται σε physical ή σε virtual περιβάλλον,” είπε ο κ. Χρήστος Βεντούρης, Technology Manager της Symantec Hellas.

“Μαζί Symantec και VMware αναβαθμίζουν την προστασία σε νέο επίπεδο, εμπνέοντας εμπιστοσύνη στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενστερνιστούν πλήρως το virtualization και να πραγματοποιήσουν εξοικονόμηση κόστους και ενίσχυση της αποδοτικότητας.”

“Οι ανησυχίες ασφαλείας για το cloud εκτείνονται πέρα από την βασική προστασία από malware,” είπε ο κ. Raghu Raghuram, senior vice president και γενικός διευθυντής του τομέα Cloud Infrastructure and Management, της VMware.

“Η ενσωμάτωση των προϊόντων της Symantec στην cloud υποδομή της VMware θα προσφέρει νέες δυνατότητες ασφάλειας πρωταρχικής σημασίας, ενισχύοντας την αντίληψη των πελατών στο να συνειδητοποιήσουν ταχύτερα τα πλεονεκτήματα του cloud computing.”

Οι Symantec και VMware θα συνεχίσουν τη στενή τους συνεργασία για να διασφαλίσουν ότι οι πελάτες θα έχουν τις ιδανικές λύσεις για ασφάλεια και έλεγχο συμμόρφωσης για ότι αναπτύσσουν στο cloud, είτε αυτό είναι εντός ή εκτός των ορίων της επιχείρησης.

Επιπρόσθετα στην ενσωμάτωση των λύσεων Symantec endpoint security στο VMware vShield Endpoint, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2012, η Symantec παρουσίασε πέντε νέες προσθήκες στη VMware cloud υποδομή:

Ενορχηστρωμένο Data Loss Prevention
Το Symantec Data Loss Prevention δίνει λύση στην ολοένα αυξανόμενη πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί στην εύρεση και προστασία της πνευματικής τους ιδιοκτησίας οπουδήποτε και αν αυτή βρίσκεται.

Η ενσωμάτωση του στο VMware vShield App επιτρέπει στους πελάτες της Symantec να εντοπίζουν πιο εύκολα τις πολύτιμες πληροφορίες που κατέχουν στα virtual περιβάλλοντα τους.

Το Symantec Data Loss Prevention καθιστά τη διαδικασία εντοπισμού και αποκατάστασης πιθανής απώλειας δ
Keywords
Τυχαία Θέματα