Στις 11 Δεκεμβρίου το CEO Summit 2014

11:15 5/12/2014 - Πηγή: PC Nea
O Τομέας Ηγεσίας της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων με την αντίληψη ότι εγκαταλείποντας την κρίση περνάμε στο κρισιμότερο ίσως σημείο - που είναι αυτό της ενεργητικής αναδιοργάνωσης-ανασυγκρότησης, δείχνει τον τρόπο για το ποια είναι και πώς θα αξιοποιηθούν τα στοιχεία που συνθέτουν την τέχνη της επιχειρηματικής σκέψης από πλευράς CEO, με το CEO Summit 2014.

Το CEO Summit, από τις κορυφαίες εκδηλώσεις της ΕΕΔΕ,
πραγματοποιείται εφέτος για όγδοη συνεχή χρονιά, συγκεντρώνοντας παραδοσιακά τους ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου ανεξαρτήτως κλάδου. Το συνέδριο θα αρχίσει το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Δεκεμβρίου 2014 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της ίδια ημέρας με Δείπνο. Η φετινή συνάντηση των CEOs είναι ένα κάλεσμα και μια πρόταση, σχετικά με το πώς οι ελληνικές επιχειρήσεις κάνοντας ενεργητικές επιλογές και όχι αντανακλαστικές κινήσεις ως αντίδραση στην κρίση, θα ξεπεράσουν τα παθητικά αδιέξοδα και θα δημιουργήσουν το δικό τους φωτεινό περιβάλλον.

Επί τέσσερα χρόνια η κρίση σχεδόν μας υποχρέωσε να αντιδράσουμε απέναντι στην ενδεχόμενη επικείμενη καταστροφή για να διατηρήσουμε τη δημιουργία από τους κόπους χρόνων. Σήμερα πλέον η «Αντίδραση» οφείλει να γίνει «Δράση». Η υπέρβαση από τη μια κατάσταση στην άλλη δεν εναπόκειται στην Τύχη ή στην Μοίρα αλλά είναι θέμα Επιλογής.

Το συνέδριο περιλαμβάνει σημαντικούς ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μεταξύ αυτών οι υπουργοί Κωνσταντίνος Σκρέκας και Νίκος Δένδιας, οι πρόεδροι της ΕΕΔΕ, του ΣΕΒ και του ΣΕΤΕ, Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, Θεόδωρος Φέσσας και Ανδρέας Ανδρεάδης, οι καθηγητές Σπύρος Μακριδάκης και Carlo Alberto Carnevale Maffé, ο διεθνούς φήμης ομιλητής Kevin Gaskell, και οι CEOs της Accenture Κυριάκος Σαμπατακάκης, της Ελαίς-Unilever Ηρώ Αθανασίου και της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου.

Μεγάλοι χορηγοί του Συνεδρίου είναι οι: Coca-Cola Τρία Έψιλον, Forthnet και Edenred. Χορηγοί οι Eurobank, Celestyal Cruises, Chivas, Genesis Pharma, Manifest, Sprint Integrated Communications, ΤΝΤ και Verallis. Υποστηρικτής η Μπουράρης Οινοποιητική Α.Ε. Χορηγοί Επικοινωνίας: Καθημερινή, AdBusiness, ComBusiness, Re:CSR, Manager και Retail. Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας: Advertising.gr και BusinessNews.gr και τηλεοπτικός χορηγός το SBC TV.
Keywords
Τυχαία Θέματα