Πέντε νέες βραβεύσεις για την Xerox

21:34 22/11/2012 - Πηγή: PC Nea
Ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις από τον ανεξάρτητο οργανισμό Buyers Laboratory Inc. (BLI) απέσπασαν πρόσφατα τέσσερα ακόμη προϊόντα της Xerox, ενισχύοντας έτσι περαιτέρω τη θέση της εταιρείας στο χώρο των προϊόντων και υπηρεσιών εκτυπώσεων.
Πρόκειται για τα Xerox WorkCentre 7125 και τρία προϊόντα της σειράς Xerox 5300, τα Xerox
WorkCentre 5325, Xerox WorkCentre 5330 και Xerox WorkCentre 5335. Και τα τέσσερα προϊόντα χαρακτηρίστηκαν ως «εξαιρετικά» (“outstanding”), ενώ ανακηρύχθηκαν ως “Pick of the Year 2012” το καθένα στην κατηγορία του.

Το Xerox WorkCentre 7125 ξεχώρισε στην κατηγορία των έγχρωμων Α3 πολυλειτουργικών συσκευών με ταχύτητα 21-30 σελίδες το λεπτό, χάρη στην ανώτερη ποιότητα των εκτυπώσεών του, την ευκολία στη χρήση του και την εξαιρετική συνολική του αξία.

«Η ποιότητα εκτύπωσης του Xerox WorkCentre 7125 είναι πραγματικά εντυπωσιακή», ανέφερε ο Lynn Nannariello, assistant managing editor του BLI, και συνέχισε: «Είναι εξαιρετικά σπάνιο για ένα πολυλειτουργικό μηχάνημα να επιτυγχάνει την κορυφαία βαθμολογία του BLI στην κατηγορία των color business graphics, γεγονός που σε συνδυασμό με το ότι η εν λόγω συσκευή έχει τη χαμηλότερη τιμή από όλα τα εφάμιλλα προϊόντα αποτελεί ένα πραγματικά αξιοσημείωτο επίτευγμα».

Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του, το Xerox WorkCentre 7125 βοηθά τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να βελτιώσουν τη ροή των σχετικών με το έγγραφο εργασιών τους.

Όσον αφορά στα προϊόντα της σειράς Xerox 5300, τα Xerox WorkCentre 5325 και Xerox WorkCentre 5330 ξεχώρισαν στην κατηγορία των ασπρόμαυρων Α3 πολυλειτουργικών συσκευών με ταχύτητα 21-30 σελίδες το λεπτό, ενώ το Xerox WorkCentre 5335 διακρίθηκε στην κατηγορία των ασπρόμαυρων Α3 πολυλειτουργικών συσκευών με ταχύτητα 31-40 σελίδες το λεπτό.

Για το Xerox WorkCentre 5335, μάλιστα, το κορυφαίο στο χώρο της τεχνολογίας εργαστήριο Buyers Laboratory Inc. επεφύλασσε διπλή διάκριση, καθώς το εν λόγω πολυμηχάνημα έλαβε και τον τιμητικό τίτλο του προϊόντος με «εξαιρετικές επιδόσεις όσον αφορά στην ενεργειακή απόδοση». «Μείναμε εντυπωσιασμένοι από την εξαιρετική ευκολία χρήσης, την πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης και το σύνολο των χαρακτηριστικών της σειράς WorkCentre 5300.

Με δεδομένο ότι η τιμή τους είναι χαμηλότερη από τη μέση τιμή εφάμιλλων προϊόντων, αυτά τα μοντέλα προσφέρουν αξία που είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί κανείς», σχολίασε ο Lynn Nannariello, assistant managing editor του BLI. Η σειρά ασπρόμαυρων Α3 πολυλειτουργικών εκτυπωτών WorkCentre 5300 απευθύνεται σε μικρού και μεσαίου μεγέθους εταιρείες αλλά και χρήστες από μεγαλύτερες επιχειρήσεις που θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα απλοποιώντας τις καθημερινές εργασιακές τους διαδικασίες.

Το εργαστήριο Buyers Laboratory Inc. είναι ο πλέον έγκριτος οργανισμός ερευνών και δοκιμών IT, που εδώ και σχεδόν 50 χρόνια διεξάγει εντατικές δοκιμές σε προϊόντα εγγράφων, συγκρίνοντας τη γενικότερη επίδοση, παραγωγικότητα
Keywords
Τυχαία Θέματα