Οριστικά στην ψηφιακή εποχή με τον Κωτσόβολο

15:21 31/7/2014 - Πηγή: PC Nea
Την Παρασκευή 1η Αυγούστου, η Αττική αλλά και περιοχές όπως η κεντρική και νότια Εύβοια, οι βορειοδυτικές Κυκλάδες και ο Αργοσαρωνικός, λένε αντίο στο αναλογικό τηλεοπτικό σήμα αφού πλέον το κέντρο εκπομπής της Πάρνηθας και 10 ακόμη περιφερειακά κέντρα θα εκπέμπουν μόνο ψηφιακά. Παράλληλα σε νέες συχνότητες θα εκπέμπουν και τα ήδη ψηφιακά κέντρα του Υμηττού και της Αίγινας.

Προκειμένου να μπορούν να απολαύσουν το νέο άψογο τηλεοπτικό σήμα, οι τηλεθεατές θα πρέπει να διαθέτουν νέα
τηλεόραση με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη mpeg4, είτε να συνδέσουν στην αναλογική τους τηλεόραση έναν εξωτερικό ψηφιακό αποκωδικοποιητή mpeg4. Παράλληλα όσοι βλέπουν ήδη ψηφιακά θα πρέπει να επανασυντονίσουν τις τηλεοράσεις τους στις νέες συχνότητες. Όλες οι λύσεις για κάθε περίπτωση είναι διαθέσιμες στο μεγάλο δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος σε ολόκληρη την Αττική, καθώς και στο www.kotsovolos.gr. Με μεγάλη ευκολία και χωρίς άγχος με μια επίσκεψη στον Κωτσόβολο όλοι μπορούν να μπουν άμεσα στη νέα ψηφιακή εποχή της τηλεόρασης.

Πέρα από την πλούσια σειρά τηλεοράσεων και αποκωδικοποιητών για κάθε πελάτη, στα καταστήματα Κωτσόβολος, όλοι μπορούν να ζητήσουν από το εξειδικευμένο προσωπικό υπεύθυνες συμβουλές που ταιριάζουν στις δικές τους απαιτήσεις. Μαζί διατίθενται και χρήσιμες υπηρεσίες από το ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών Support 360° που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, όπως η Εγκατάσταση Ψηφιακού Δέκτη και ο Συντονισμός Τηλεόρασης, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν εγκατάσταση των συσκευών, σύνδεση με άλλες περιφερειακές συσκευές και συντονισμό καναλιών με αριθμητική ταξινόμηση. Όλες οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν τόσο κατά την αγορά των υπηρεσιών στο κατάστημα, όσο και στο χώρο τοποθέτησης κάνοντας τα πάντα για τον κάθε πελάτη εξαιρετικά απλά.
Keywords
Τυχαία Θέματα