Νέα Παραγωγική Μονάδα για την Astra Medical Hellas Superfoods

07:04 16/5/2014 - Πηγή: PC Nea
H Astra Medical Hellas Superfoods™, η κορυφαία ελληνική εταιρεία φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής, θέλοντας να στηρίξει τις τοπικές οικονομίες, συνεχίζει τα αναπτυξιακά της έργα με τη δημιουργία μιας νέας μονάδας παραγωγής.

Η νέα παραγωγική μονάδα βρίσκεται στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας, μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον,
διπλά στις καλλιέργειες που διαθέτει η εταιρεία σε Ιπποφαές, Goji, Αρρώνια και μια σειρά άλλων δέντρων, ώστε να εναρμονίζεται πλήρως με τα προϊόντα που παράγει.
Μέσα από αυτό το νέο και μεγάλο έργο, η Astra Medical Hellas Superfoods™ έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εργασία σε νέους ανθρώπους της περιοχής ενισχύοντας παράλληλα την επιχειρηματική της δραστηριότητα.

Η ανέγερση του εργοστασίου προχώρα με γρήγορους ρυθμούς ώστε σύντομα να μπορεί να λειτουργήσει. Σκοπός της εταιρείας είναι η εξασφάλιση του καλύτερου χώρου και του βέλτιστου περιβάλλοντος για την παραγωγή των προϊόντων της, ενώ η μονάδα θα είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής τα οποία θα μπορούν να συναγωνιστούν τα αντίστοιχα των μεγάλων Ευρωπαϊκών Μονάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα στο Internet, στη διεύθυνση http://www.amhes.com και http://www.superfoods.gr αλλά και στο Facebook https://www.facebook.com/official.superfoods
Keywords
Τυχαία Θέματα