Κωτσόβολος: επιστρέφουν οι «Εκπτώσεις για τα Σίδερα»

08:33 18/7/2012 - Πηγή: PC Nea
Με μια αγαπημένη στους Έλληνες καταναλωτές διαφημιστική καμπάνια και μοναδική διάθεση ισοπέδωσης των τιμών, η Νο1 Αλυσίδα Καταστημάτων Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Ειδών ξεκίνησε τη Δευτέρα 16 Ιουλίου τις απίστευτες ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ.
Ο οικείος και εξυπηρετικός πωλητής της Κωτσόβολος, στη συνεχή προσπάθειά του να βρίσκεται πάντα δίπλα στους καταναλωτές, κάνει τέτοιες εκπτώσεις και τόσο μεγάλες προσφορές
που καλοκαιριάτικα επιστρέφει στο κελί του, τραγουδώντας με ρεμπέτικο ύφος τις χαμηλές τιμές.

Σε μια εποχή που όλοι έχουμε ανάγκη από αληθινές προσφορές και απαντήσεις στους δύσκολους καιρούς, η πρώτη εβδομάδα των φετινών θερινών εκπτώσεων βρίσκει την Κωτσόβολος να προσφέρει όλες τις λευκές συσκευές χωρίς ΦΠΑ 23% σε 23 δόσεις με τους τόκους χάρισμα. Επιπλέον, τα κλιματιστικά μηχανήματα διατίθενται με έκπτωση έως και 30%.

Μερικές ακόμη από τις μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις της πρώτης εβδομάδας, που ανοίγουν την αυλαία των εκπτώσεων είναι:
-Κλιματιστικό PANASONIC 9.000 BTU Ενεργειακής Κλάσης από 399 μόνο 299 ευρώ

-Τηλεόραση 3D LED 40’’ από 699 μόνο 499 ευρώ

-Το φθηνότερο dual sim κινητό τηλέφωνο από 19,99 μόνο 14,99 ευρώ

-Laptop Dell i3 από 469 μόνο 399 ευρώ

-Εσπρεσιέρα Delonghi από 99 μόνο 49,90 ευρώ

-Σύστημα σιδερώματος Stirella από 159 μόνο 79 ευρώ

Μέχρι και το τέλος Αυγούστου, η Κωτσόβολος θα παρουσιάζει διαδοχικά εκπληκτικές προσφορές και απίθανες εκπτώσεις που συνδυάζονται με την άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού των καταστημάτων και με τα πλήρη πακέτα τεχνικής υποστήριξης και υπηρεσιών του Support 360°.
Επιπλέον ειδικές προσφορές και εκπτώσεις έως και 30% μπορούν οι φίλοι της αλυσίδας να απολαμβάνουν και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr. με τη χρήση ειδικού ηλεκτρονικού κουπονιού στα προϊόντα με την ειδική σήμανση. Το ηλεκτρονικό κουπόνι μπορούν οι καταναλωτές να το προμηθεύονται με αγορές από τα καταστήματα, μέσα από το φυλλάδιο προσφορών της Κωτσόβολος και από το ηλεκτρονικό newsletter μετά την εγγραφή τους.

Με την ευκαιρία της έναρξης των θερινών εκπτώσεων ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe AEBE, δήλωσε: «Οι θερινές εκπτώσεις είναι ακόμη μια ευκαιρία για εμάς να αποδείξουμε ότι στεκόμαστε πάντα δίπλα στους καταναλωτές στη συνεχή προσπάθειά τους να διατηρούν την ποιότητα ζωής τους και να ξεπερνούν τις δυσκολίες. Η Κωτσόβολος με στρατηγική επικεντρωμένη στους πελάτες της είναι αποφασισμένη για ακόμη μια φορά να προσφέρει, με αφορμή τις εκπτώσεις, μια απίστευτη ποικιλία προϊόντων σε πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές και να δώσει λύσεις για κάθε απαίτηση και κάθε πορτοφόλι».

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα