Η Yuboto χορηγός του Startupbootcamp Pitch Day Athens 2013

11:20 14/5/2013 - Πηγή: PC Nea
Η Yuboto, εταιρεία ανάπτυξης και παροχής υπηρεσιών mobile marketing και τηλεπικοινωνιακών λύσεων, υπήρξε χορηγός του Startupbootcamp Pitch Day Athens 2013 που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Μαΐου.

Στόχος του workshop
ήταν να δώσει την ευκαιρία σε επιλεγμένες startups να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα σε mentors του δικτύου του Startupbootcamp και να λάβουν ζωντανά σχόλια και συμβουλές. Στη φετινή διοργάνωση στην Αθήνα συμμετείχαν οι εταιρείες Matetti, Codebender, Pollfish, Combadi, easyKENAK, iBoutique και SociallGreen.

Με την ολοκλήρωση των pitch days, στο Startupbootcamp accelerator program εντάσσονται oι 10 καλύτερες Ευρωπαϊκές Startups. Στο εντατικό αυτό πρόγραμμα διάρκειας 3 μηνών, κάθε μια από τις startup αποκτά χώρο για τις εργασίες της για διάστημα 6 μηνών, πρόσβαση σε υλικοτεχνική υποδομή, δωρεάν συμβουλές σε νομικά και οικονομικά ζητήματα, πρόσβαση σε mentors για συμβουλευτική και κυρίως αρχικό κεφάλαιο ύψους 15.000 Ευρώ με ανταποδοτικό το 8% του μετοχικού κεφαλαίου.

Στο πλαίσιο της χορηγικής της συμμετοχής, η Yuboto προσέφερε δωρεάν σε κάθε ένα από μέλη των startups που συμμετείχαν την υπηρεσία τηλεφωνίας Yuboto Telephony. Μια επαναστατική υβριδική υπηρεσία τηλεφωνίας για το σπίτι και την επιχείρηση που δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο της να έχει τον δικό του Ελληνικό ή Διεθνή τηλεφωνικό αριθμό οπουδήποτε έχει Internet!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Yuboto και την υπηρεσία Yuboto Telephony, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.yuboto.com ή καλέστε από σταθερό στο 801 100 12 12 ή από κινητό στο (+30) 211 11 44 111.
Keywords
Τυχαία Θέματα