Η Yuboto χορηγός του 3ου Συνεδρίου InfoCom Mobiles & Αpps

10:42 5/2/2013 - Πηγή: PC Nea
Η Yuboto, εταιρεία ανάπτυξης και παροχής υπηρεσιών mobile marketing και τηλεπικοινωνιακών λύσεων, θα είναι χορηγός του 3ου Συνεδρίου InfoCom Mobiles & Αpps που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει τη
συμβολή της κινητής τηλεφωνίας στην εξέλιξη, την παραγωγικότητα και τη δημιουργία ενός νέου τρόπου ζωής, αλλά και τον ρόλο της ως βασικού πυλώνα ανάπτυξης της νέας οικονομίας και μοχλού για την έξοδο από την κρίση.

Με σημαντική συμβολή στην εξέλιξη αυτή με τις υπηρεσίες SMS/MMS, Video Messages, Click2Call, Autodialer, VoIP Telephony και mServices η Yuboto δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια γιορτή. Μια γιορτή για τα 20 χρόνια παρουσίας της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Παράλληλα, το συνέδριο φιλοδοξεί να αναδείξει τη νέα τάση σύγκλισης που έχει υπερβεί τα όρια των ασύρματων επικοινωνιών, των smartphones και των tablets και έχει επεκταθεί σε όλο σχεδόν το φάσμα των ηλεκτρονικών καταναλωτικών αγαθών.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, της ΕΕΤΤ, της ΕΕΚΤ και του ΣΕΚΕΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Yuboto, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.yuboto.com ή καλέστε από σταθερό στο 801 100 12 12 ή από κινητό στο (+30) 211 11 44 111.
Keywords
Τυχαία Θέματα