Η Odyssey Consultants Ltd. ανακοίνωσε τη δημιουργία εφαρμογές για iOS και Android

17:39 27/12/2013 - Πηγή: PC Nea
Η Odyssey Consultants ανακοίνωσε τη δημιουργία και λειτουργία της πρωτοποριακής της εφαρμογής για κινητές συσκευές.

Η εφαρμογή ενσωματώνει μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα η οποία, μεταξύ άλλων, παρέχει τα τελευταία νέα και εξελίξεις από το χώρο της ασφάλειας πληροφοριών, βοηθώντας τους χρήστες να παραμένουν ενήμεροι για τις τελευταίες απειλές και επίκαιρες τάσεις στο χώρο.

Η δωρεάν εφαρμογή είναι διαθέσιμη στις πλατφόρμες iOS
και Android τόσο για το κοινό όσο και για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Managed Security and Outsourcing Services και της υπηρεσίας ClearSkies Security Information and Event Management (SIEM) της Odyssey.

Μέσω της εφαρμογής το κοινό έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει ειδοποιήσεις (μέσω υπηρεσίας push notification) για τις πρόσφατες απειλές που προέρχονται από το διαδίκτυο. Παρέχει επίσης σχετικές πληροφορίες τόσο για τον τρόπο που οι απειλές αυτές μπορούν να επηρεάσουν τα συστήματα πληροφορικής αλλά και τρόπους αντιμετώπισής τους. Οι χρήστες μπορούν, ακόμα, να πληροφορούνται για τη γκάμα λύσεων, υπηρεσιών και προϊόντων cloud που προσφέρει η Odyssey καθώς και για επερχόμενες εκδηλώσεις και άλλες ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις της εταιρείας.

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Managed Security ή ClearSkies SIEM, με την εγκατάσταση της εφαρμογής αυτής έχουν τη δυνατότητα έγκαιρης ενημέρωσης για συμβάντα ασφάλειας και επίσης της ασφαλούς πρόσβασης στην υπηρεσία.

Στις πληροφορίες που οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση μέσω της εφαρμογής περιλαμβάνονται τα εξής:

-Αριθμός Περιστατικών σε Εκκρεμότητα ανά δριμύτητα (severity)
-Αριθμός Ειδοποιήσεων για Απειλές ανά ώρα
-Επίπεδο ασφάλειας των περιουσιακών στοιχειών του δικτύου
-Κορυφαίες 10 Ειδοποιήσεις καθημερινώς
-Ειδοποιήσεις ανά γεωγραφική περιοχή
-Απειλές ανά χώρα
-10 Κορυφαίοι Κακόβουλοι Τομείς
-Επιθέσεις ανά δραστηριότητα
Keywords
Τυχαία Θέματα