Η LG χορηγός της Ημερίδας του Συλλόγου Ξενοδόχων Σαντορίνης

06:19 19/4/2016 - Πηγή: PC Nea
H LG Electronics Hellas (LG) και το τμήμα LG Business Solutions ήταν χορηγοί της ημερίδας μελών του Συλλόγου Ξενοδόχων Σαντορίνης, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 22 Μαρτίου.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, οι εκπρόσωποι των ξενοδοχειακών μονάδων της Σαντορίνης, καθώς και οι επαγγελματίες του κλάδου, ενημερώθηκαν για τις μελλοντικές
δραστηριότητες και πρωτοβουλίες του Συλλόγου ενώ τέθηκαν σημαντικά θέματα προς συζήτηση σχετικά με τον ξενοδοχειακό κλάδο. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των εξειδικευμένων προϊόντων της LG, όπως οι αντλίες θερμότητας Therma V και Hydrokit, για σημαντική μείωση του κόστους λειτουργίας μιας τουριστικής μονάδας, καθώς και των τηλεοράσεων ξενοδοχειακού τύπου LG Hotel TV και Pro:Centric Hotel TV, ιδανικές για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους επισκέπτες.

Εκπροσωπώντας την LG Hellas και το Τμήμα Business Solutions, ο κ. Βάιος Μπλάτζιος, Προϊστάμενος Εταιρικών Πελατών Επαγγελματικού Κλιματισμού, ανέλαβε την παρουσίαση των ολοκληρωμένων ξενοδοχειακών λύσεων Κλιματισμού που προσφέρει η LG, ενώ ο κ. Δημήτρης Σιλβέστρος, Προϊστάμενος Εταιρικών Μεταπωλητών Επαγγελματικών Τηλεοράσεων & Οθονών, μίλησε για τις λύσεις ξενοδοχειακών τηλεοράσεων της LG, οι οποίες ανταποκρίνονται απόλυτα στις υψηλές και εξειδικευμένες ανάγκες κάθε επαγγελματία του ξενοδοχειακού κλάδου.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις LG Multi V IV αποτελούν την ιδανική λύση για την ψύξη – θέρμανση ξενοδοχειακών μονάδων, ενώ διακρίνονται για την κορυφαία ενεργειακή απόδοση και τη σημαντική εξοικονόμηση κόστους λειτουργίας. Με εξαιρετική ευελιξία στην εγκατάσταση και μεγάλη ευκολία στη χρήση και τη συντήρηση, τα συστήματα LG Multi V IV προσφέρουν τον υψηλότερο συντελεστή απόδοσης στην αγορά, και επιπλέον διαθέτουν πιστοποιημενες αποδόσεις και συντελεστές απόδοσης από τον αναγνωρισμένο και έγκυρο Οργανισμό ‘Eurovent’.

Στο κομμάτι της παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, η LG παρουσίασε τις αντλίες θερμότητας/συστήματα παραγωγής ζεστού νερού LG Therma V και LG Hydrokit με προηγμένες τεχνολογίες αιχμής. Οι αντλίες θερμότητας Therma V, περιλαμβάνουν μονάδες Υψηλών ή Μεσαίων Θερμοκρασιών Split & Μεσαίων Θερμοκρασιών Monobloc και είναι ιδανικές για μεσαίες και μικρές μονάδες φιλοξενίας χάρη στο μικρό όγκο τους και την ευελιξία στην εγκατάσταση.

Οι μονάδες Hydrokit της LG προσφέρουν μία αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα του υψηλού κόστους παραγωγής ζεστού νερού σε μεγάλες ποσότητες. Σε συνδυασμό με τις εξωτερικές μονάδες Multi V IV, εξασφαλίζουν μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας (με συστήματα ανάκτησης θερμότητας), σε σχέση με τα συμβατικά ξεχωριστά συστήματα κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.

Όλες οι αντλίες θερμότητας της LG αποτελούν ολοκληρωμένες και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις θέρμανσης, προσφέροντας τη δυνατότητα απ' ευθείας τροφοδότησης ενδοδαπέδιων συστημάτων θέρμανσης & καλοριφέρ ενώ η λειτουργία τους είναι φιλική προς το περιβάλλον, καθώς βασίζεται στον ατμοσφαιρικό αέρα και την ηλεκτρική ενέργεια, και όχι σε συμβατικές πηγές ενέργειας, όπως το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο, ενώ η τοποθέτησή τους μπορεί να γίνει σε νέες ή σε υπάρχουσες κτιριακές εγκαταστάσεις.

H σειρά LG Pro:Centric Smart Hotel TV αποτελεί την ιδανική λύση για την πλήρη κάλυψη των αναγκών ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των φιλοξενούμενων μιας τουριστικής επιχείρησης. Οι σειρές των ξενοδοχειακών τηλεοράσεων (Hotel TVs) της LG διαθέτουν κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου, προηγμένες λειτουργίες, αλλά και κομψό σχεδιασμό, ώστε να εναρμονίζονται απόλυτα με τις απαιτητικές προδιαγραφές των ξενοδοχείων.

Επιπλέον, συγκεντρώνουν πληθώρα λειτουργιών ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένες για ξενοδόχους, οι οποίοι επιθυμούν να παρέχουν στους πελάτες τους υψηλές υπηρεσίες, με σύντομο χρόνο απόσβεσης της επένδυσης και χωρίς επιπλέον μηνιαίο κόστος.

Με τις Pro:Centric τηλεοράσεις, τα ξενοδοχεία μπορούν να υποδεχτούν τους πελάτες τους με ένα μήνυμα καλωσορίσματος και άμεση πρόσβαση πληροφοριών σε διάφορες γλώσσες, όπως είναι η πρόβλεψη του καιρού, οι διαθέσιμες υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, ο οδηγός των καναλιών και τα αξιοθέατα της περιοχής.

Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG διαθέτουν ανάλυση Full HD, για μια μοναδική εμπειρία θέασης με καθαρά χρώματα και ρεαλιστικές εικόνες, ενώ ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα απ’ ευθείας αναπαραγωγής περιεχομένου από τις αποθηκευτικές μονάδες USB και τις φορητές συσκευές του χάρη στη λειτουργία Remote Jack Pack ώστε να μπορεί να απολαύσει περιεχόμενο από τις δικές τους φορητές συσκευές, συνδέοντάς τις απευθείας με την τηλεόραση. Τέλος, μέσω του κεντρικού Pro:Centric server, καθίσταται εφικτό για τους ξενοδόχους να διαχειριστούν εύκολα και γρήγορα από ένα σημείο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις των τηλεοράσεων του ξενοδοχείου χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν τα δωμάτια.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις της LG με απόλυτη εφαρμογή σε εγκαταστάσεις κλιματισμού ξενοδοχειακών μονάδων, τοποθετούν την εταιρεία ως τον ιδανικό και σταθερό συνεργάτη στην αγορά, αξιοποιώντας τεχνολογικά προϊόντα, με πλήθος καινοτομικών λειτουργιών, και δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες κάθε τύπου ξενοδοχειακής εγκατάστασης.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Eλλάς, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με την χορηγία μας αυτή επιβεβαιώνουμε για άλλη μία φορά την υποστήριξη του Τμήματος LG Business Solutions προς τους επαγγελματίες του κλάδου. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε και εμείς, μέσω των ολοκληρωμένων λύσεων που διαθέτουμε, τόσο στην κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών όσο και στην πιο συναρπαστική τουριστική εμπειρία των επισκεπτών στις όμορφες τοποθεσίες της χώρας μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα